EUROLYGA 2023

Žaidimu patenkintas Virginijus Šeškus: „Jau buvau išsigandęs, kad laimėsime“

Virginijus Šeškus buvo patenkintas – Prienų-Birštono „Vytauto“ ekipa šeštadienį parodė bent šiokius tokius atsigavimo ženklus.

 V.Šeškus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 V.Šeškus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 V.Šeškus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 V.Šeškus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 3, 2018, 7:47 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 7:52 PM

Prieniškiai po tragiškai sužaisto ir trimis pralaimėjimais paženklinto draugiško „Big Baller Brand“ turnyro Lietuvos krepšinio lygoje atkaklioje kovoje 76:83 nusileido Vilniaus „Lietuvos rytui“.

„Jau buvau išsigandęs, kad laimėsime“, – po mačo juokėsi V.Šeškus.

Priežasčių labiau nei prieš tai sustyguotam „Vytauto“ žaidimui galima ieškoti daug – po traumų pagaliau grįžo keli žaidėjai, komanda, kaip prognozavo LaVaras Ballas, buvo „supykusi“, o ir pats „Lietuvos rytas“ nebuvo geriausios formos.

Reikia paminėti, jog V.Šeškui galėjo pagelbėti ir dar viena aplinkybė – rungtynėse dėl nugaros skausmų nežaidė Ballų šeimos jaunėlis LaMelo. Gynėjas, nors pagyvina žaidimą, bet neretai ir išbalansuoja komandą.

„Svarbiausia, kad sužaidėme geras rungtynes. Parodėme, kad galime į savo komandą įtraukti visus. Šiame mače labai gerai atrodė LiAngelo Ballas.

Visi matėme, koks jis buvo prieš du mėnesius, ir koks yra dabar. Jis tikrai stengiasi ir gynyboje daug supranta“, – kalbėjo V.Šeškus.

L.Ballas „Vytauto“ gretose buvo rezultatyviausias ir pelnė 18 taškų bei surinko 16 naudingumo balų.

V.Šeškus po mačo taip pat pakomentavo savo emocijas, kai antrojo kėlinio viduryje Egidijui Dimšai gavus techninę pražangą, jis išplūdo pagrindinį arbitrą Martyną Gudą.

„Gal labai norėjosi laimėti. Tos techninės... Svarbiausia, kad žiūrovai palaikė“, – paklaustas apie situaciją juokėsi V.Šeškus.

Visgi specialistas taip pat pripažino – komandos viduje dar ne viskas tobula.

„Šiose rungtynėse sėdėjome su 11 žmonių, o iš kitų matėsi nepasitenkinimas.

Jie turi suprasti, kad jei komandai gerai sekasi ir pakeičiu žaidėją, to reikia nepriimti asmeniškai. Mums buvo sunkus laikas, visi išsibalansavę“, – atsiduso treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.