EUROLYGA 2023

„Juventus“ varžovė FIBA Europos taurės ketvirtfinalyje – gerai pažįstama ekipa

Utenos „Juventus“ krepšinio komanda antradienio vakarą Vengrijoje peržengė Sekėšfehėrvaro „Alba“ krepšininkų barjerą ir žengė istorinį žingsnį patekdama į FIBA Europos taurės turnyro ketvirtfinalį, taip pratęsdama žygį Europoje.

Utenos „Juventus“ klubas<br>championsleague.basketball. com nuotr.
Utenos „Juventus“ klubas<br>championsleague.basketball. com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepisinis.net ir lrytas.lt inf.

Mar 15, 2018, 12:30 AM

Trečiadienį paaiškėjo, kad uteniškių varžovu ketvirtfinalyje tapo Avelino „Sidigas“ komanda, kuri atsakomosiose rungtynėse Baltarusijoje 81:72 (24:14, 13:18, 20:16, 24:24) įveikė Minsko „Cmoki“.

Į pergalę Avelino klubą vedė Italijos rinktinės įžaidėjas Arielis Filojus surinkęs 22 taškus (3/4 dvit., 5/6 trit.) ir Dezas Wellsas (5 atk. kam.) pelnęs 17 taškų. „Sidigas“ klubas pajėgiausioje Italijos lygoje šiuo metu žengia trečioje turnyrinės lentelės pozicijoje su 15 pergalių ir 6 pralaimėjimais. Būsimus „Juventus“ varžovus skiria vos viena pergalė nuo antrojoje vietoje esančio, Eurolygoje rungtyniaujančio Milano „Olimpia“.

Italijos klubas sezoną Europoje pradėjo FIBA Čempionų lygoje, kurioje iškovojo 6 pergales, patyrė 8 pralaimėjimus, tačiau grupių etape, kaip ir uteniškiai, liko už pirmojo ketverto komandų borto ir kovas pratęsė FIBA Europos taurės turnyro atkrintamosiose rungtynėse.

Būsimieji varžovai „Juventus“ komandai jau gerai žinomi. Abu šie klubai turėjo reikalų praėjusio sezono Čempionų lygos grupių etape. Deja, dvikovas su Avelino klubu uteniškiai prisimena ne kaip patį smagiausią įvykį, kadangi abu kartus teko pripažinti italų pranašumą.

Pirmose tarpusavio rungtynėse Utenoje varžovai šventė pergalę rezultatu 85:75, o savoje arenoje – 74:64, todėl būsima ketvirtfinalio dvikova – puiki proga suvesti senas sąskaitas. Ketvirtfinalio pirmasis susitikimas kovo 21 dieną vyks Italijoje, o atsakomasis mačas po savaitės bus žaidžiamas Utenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.