EUROLYGA 2023

Panevėžys jau šaiposi iš „Žalgirio“ – pavadino „neliečiamaisiais“

Panevėžio „Lietkabelio“ krepšinio klubas šį sezoną bando nenusileisti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lyderiams ir turnyro lentelėje žengia tik ketvirtoje vietoje. Ir kaskart mačuose kabinasi dantimis į daugiau pergalių turinčias čempionato ekipas. Taip ir buvo sekmadienį, kai panevėžiečiai tik po rimtos kovos nusileido „Žalgiriui“ 72:85. Bet ir nesėkmės netrukdo aukštaičiams teikti savo vadybos perlus. Sekmadienio dvikovos pavojingas epizodas, kuriame Žygimantas Skučas krito ant Aarono White‘o kojų sukėlė milžinišką ažiotažą. Tuo pasinaudojo Panevėžio „Cido“ arena, kviesdama sirgalius pas save į areną po daugiau kaip mėnesio vyksiančias dar vienerias „Lietkabelio“ ir „Žalgirio“ rungtynes.

 "Cido" arena kviečia į rungtynes, žalgiriečius vadindama neliečiamaisiais<br> cidoarena nuotr.
 "Cido" arena kviečia į rungtynes, žalgiriečius vadindama neliečiamaisiais<br> cidoarena nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-26 23:51, atnaujinta 2018-03-26 23:54

Apie epizodą aštriai pasisakė prieš dieną „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius, o gerbėjai visoje Lietuvoje diskutavo, ar Ž.Skučo kritimas ant A.White‘o – nėra tyčinis. Drama kiek nurimo paaiškėjus, kad šiame epizode patirta A.White‘o trauma nėra rimta – jis tik patempė raiščius. Vis dėlto naujo žibalo į ugnį pirmadienį šliūkštelėjo „Cido“ arenos marketingo komanda.

Iki ketvirtojo LKL rato susitikimo tarp „Lietkabelio“ ir „Žalgirio“ liko dar daugiau nei mėnuo (komandos susitiks gegužės 2 dieną), tačiau „Cido“ arenoje vyksiančio mačo anonsas sulaukė įvairiausių reakcijų internete. „Cido“ arena per savo facebook paskyrą pasidalino būsimo mačo anonsiniu plakatu.

Jame žalgiriečiai pavadinti „neliečiamaisiais“, o pats renginys: „Lietkabelis“ – „Žalgiris“ (The Untouchables) Vienos tiesos nebūna. Pelenė sugrįžta“.

Mat taip norima akcentuoti, jog žalgiriečiai pyksta dėl net menkiausių prisilietimų, o teisėjai stengiasi apsaugoti Kauno ekipos žaidėjus nuo galimų kontaktų su varžovais ir skiria jiems baudas.

Toks „Lietkabelio“ akibrokštas nėra pirmasis. Panevėžiečiai be jokių skrupulų šaipėsi ir iš kitų LKL čempionato lyderių – praėjusį sezoną panaši kaktomuša įvyko su Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda po to, kai rungtynėse susikibo tas pats Ž.Skučas ir tuo metu „Lietuvos ryto“ marškinėlius vilkėjęs Drew Gordonas.

Visas kvietimas atrodo taip: 

„Lietkabelis“ – „Žalgiris“ (The Untouchables) Vienos tiesos nebūna. Pelenė sugrįžta.

Lietuvos vicečempionai – Krepšinio klubas “Lietkabelis”. Praėjusiame sezone tikrą renesansą išgyvenęs klubas ir toliau nesustoja džiuginti Panevėžio miesto ir visos Lietuvos krepšinio aistruolius. Vedami krepšinio mochikanų brolių Lavrinovičių, Simo Jasaičio, Gintaro Leonavičius, Lorenzo Williamso kartu su jaunais, bet jau nemažai patirties turinčiais Luku Aukštikalniu, Žygimantu Skuču, Vaidu Čepukaičiu, Donatu Taroliu, Arnu Velička, Dominiku Mavra ir Žaniu Peiners Krepšinio klubas “Lietkabelis” šiemet krepšinio gerbėjams padovanojo ne vieną įsimintiną pergalę bei iškovojo bronzos medalius Karaliaus Mindaugo taurėje. Tačiau Ramūno Butauto vadovaujami kariai neketina sustoti ir sieks LKL finalo revanšo! „Cido“ arenoje susirinkusių žiūrovų laukia daugybė žaidimų, užvedantys „Lietkabelio“ šokėjų pasirodymai ir nepamirštamos emocijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.