EUROLYGA 2023

„AX Armani“ komandos vadovas paaiškino trijų lietuvių vaidmenį Milane

Milano „AX Armani“ komandą šį sezoną jau galėjome įprasti vadinti „lietuviškąja“ – ypač nuo tada, kai ją iškart po Naujųjų metų papildė trečiasis tautietis Mindaugas Kuzminskas. Jei Italijos pirmenybėse Milano ekipa ir gali džiaugtis pirmąja vieta, tai Eurolygoje „AX Armani“ reikalai vėl prasti: jau trečią sezoną iš eilės ji pasirodymą baigs dar po reguliaraus sezono.

  Flavio Portaluppi, Artūras Gudaitis, Mindaugas Kuzminskas ir Mantas Kalnietis.<br> lrytas.lt koliažas.
  Flavio Portaluppi, Artūras Gudaitis, Mindaugas Kuzminskas ir Mantas Kalnietis.<br> lrytas.lt koliažas.
Mantas Kalnietis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Mantas Kalnietis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Artūras Gudaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Artūras Gudaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Mindaugas Kuzminskas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Mindaugas Kuzminskas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Flavio Portaluppi.<br> Youtube.com nuotr.
 Flavio Portaluppi.<br> Youtube.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Krepsinis.net ir lrytas.lt

Mar 28, 2018, 7:32 PM, atnaujinta Mar 28, 2018, 7:46 PM

Ir tai tikrai nebuvo tie tikslai, kuriuos vasarą komplektuodami sudėtį sau kėlė klubo vadovai. Šiuo metu su 9 pergalėmis ir 19 pralaimėjimų „AX Armani“ užima tryliktąją vietą turnyre, – rašo Krepsinis.net.

„AX Armani“ komandos generalinis direktorius Flavio Portaluppi Krepsinis.net portalui pripažino, jog klubas jau susitaikė su dabartine situacija ir ėmė koncentruotis į Italijos lygos kovas. F.Portaluppi žavisi A.Gudaičio demonstruojamu krepšini, giria M.Kuzminską ir paaiškino M.Kalniečio situaciją. 

„A.Gudaitis yra kietas žaidėjas, nebijantis jokios fizinės kovos po krepšiu, jei tik jis papildytų judesių arsenalą, tarp ginklų turėtų metimus iš 3–4 metrų, jis gali tapti įspūdingu žaidėju. Tokiu atveju jis turėtų realų šansą žaisti NBA. Artūras turi didžiules galimybes tobulėjimui. Tačiau matome jį kaip svarbią savo komandos dalį ateityje, tad tikimės lipdyti savo ekipos žaidimą aplink jį“, – išsaugoti lietuvį dar ilgam tikisi F.Portaluppi.

„Mindaugas turi tinkamą ūgį ir sugebėjimus, kurių ieškojome. Jis padidino mūsų grėsmę ties perimetru ir taip pat suteikia laisvės mūsų gynėjams atlikti savo darbą“, – M.Kuzminsko reikšmę komandai vardino F.Portaluppi.

„Mantas pastaruosius porą metų buvo didelė mūsų komandos dalis ir jo indėlis į tuos keturis trofėjus Italijoje, kuriuos iškovojome, nėra diskutuotinas. Deja, bet Italijoje mus riboja legionierių limitas ir tai nuskriaudė Mantą. Tuo tarpu dabar, kai artėja lemiamas sezono etapas ir nusprendėme prioritetą atiduoti Italijos lygai, mums teko siaurinti rotaciją ir atiduoti jo Eurolygos minutes tiems žaidėjams, kuriais naudosimės ir vietos čempionate. Nepaisant to, jaučiame didelę pagarbą Mantui tiek kaip žaidėjui, tiek kaip vyrui“, – Krepsinis.net kalbėjo „AX Armani“ generalinis direktorius.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.