EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ komandoje – netektis: iš rikiuotės iškrito Jimmy Baronas

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas sulaukė prastų naujienų iš komandos gydytojų. Praėjusios savaitės mače su „Žalgiriu“ dešinės rankos nykštį susižeidęs Jimmy Baronas praleis penkerias likusias „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono kovas.

Jimmy Baronas patyrė traumą ir nežais iki reguliariojo sezono pabaigos.<br>G.Šiupario nuotr.
Jimmy Baronas patyrė traumą ir nežais iki reguliariojo sezono pabaigos.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2018, 5:19 PM, atnaujinta Apr 16, 2018, 5:20 PM

Gynėjas iš JAV traumą patyrė pirmoje rungtynių su „Žalgiriu“ pusėje, tačiau rungtyniavo toliau. Atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, kad amerikiečio rankoje yra skilęs kaulas, o tai reiškia apie 4 savaites be krepšinio.

„Lietuvos rytui“ reguliariajame „Betsafe-LKL“ sezone liko sužaisti penkerias rungtynes, o paskutinės jų įvyks gegužės 2 dieną, kai vilniečiai stos į kovą su Kėdainių „Nevėžiu“. J.Barono pasirodymo aikštėje geriausiu atveju galima tikėtis jau prasidėjus atkrintamosioms varžyboms.

J.Baronas šį sezoną „Betsafe-LKL“ pirmenybėse pelno po 9 taškus, atlieka 2,2 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 9 naudingumo balus per susitikimą. 

Vilniaus klubui šiame reguliariajame sezone dar liko išvykos į Panevėžį bei Klaipėdą, o namuose „Lietuvos rytas“ priims „Pieno Žvaigždes“, „Nevėžį“ ir „Šiaulius“. Pastarieji į sostinę atvyks jau šį trečiadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.