EUROLYGA 2023

Negirdėta istorija: rusas prisiminė šmaikštų nutikimą su Gintaru Einiku

Lietuvoje apie buvusį krepšininką 48-erių Gintarą Einikį yra nuskambėjusi ne viena intriguojati istorija. Skandalingu elgesiu ne kartą pasižymėjęs krepšininkas dabar prisimenamas ne tik, kaip buvęs geras žaidėjas.

Buvęs G.Einikio kolega papasakojo šmaikščią istoriją apie krepšininką.<br> Lrytas.lt montažas
Buvęs G.Einikio kolega papasakojo šmaikščią istoriją apie krepšininką.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2018, 6:22 PM

Apie G.Einikį įdomių istorijų prisimena ir kadaise su juo žaidę užsienio šalių krepšininkai. Vienas tokių – buvęs žaidėjas iš Rusijos 45-erių Igoris Kudelinas, kuris bendraudamas su sport-express.ru naujienų portalu prisiminė įdomų nutikimą, susijusį su lietuviu.

Duodamas interviu ir atsakinėdamas į daugybę klausimų, viename jų jis pašmaikštavo trumpai paminėdamas G.Einikį. Paklaustas apie žaidėją, kuris daug geria, tačiau niekaip nenusigeria, I.Kudelinas paminėjo Lietuvos krepšininko pavardę.

„G.Einikis! Kito tokio daugiau nepažįstu“, – juokėsi jis.

Daugybę kartų su Maskvos CSKA komanda Rusijoje triumfavęs krepšininkas viename klausimų prisiminė  įdomų nutikimą su dviem krepšininkais ir prabangiais jų laikrodžiais, o vienas tos istorijos veikėjų buvo G.Einikis.

„Pamenu kai kažkada iš Ispanijos grįžęs kolega Andrejus Fetisovas su savimi atsivežė ir prabangų „Festina“ firmos laikrodį. G.Einikis tuomet turėjo „Breitling“ laikrodį. Abu jie kainavo tūkstančius, o krepšininkai nepaisydami to atliko protu nesuvokiamas lažybas.

Abu užsidėjo laikrodžius ant kumščių ir daužydami juos vienas į kitą aiškinosi, kurio laikrodis tvirtesnis. Nepasisekė G.Einikiui, kurio aksesuaras pasirodė esąs silpnesnis ir buvo sutraiškytas. Jis pabiro dalimis ir turėjo būti tiesiog išmestas“, – apie šmaikštų nutikimą pasakojo I.Kudelinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.