EUROLYGA 2023

Skandalingasis „Panathinaikos” bosas kreipėsi ir į Sabą – perša Eurolygos vado kėdę

Atėnų „Panathinaikos” klubo savininkas Dimitris Giannakopoulos vėl lieja pyktį ant Eurolygos prezidento Jordi Bertomeu. Kaip vieną išeičių gelbėti Eurolygą jis siūlo Arvydo Sabonio kandidatūrą į Eurolygos prezidento postą. 

 Graikas siūlo imtis drąstiškų priemonių Eurolygoje<br> lrytas.lt montažas
 Graikas siūlo imtis drąstiškų priemonių Eurolygoje<br> lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-25 15:41, atnaujinta 2018-04-25 16:12

43-ejų graikas rašo: „Ražnatovičius, Garbajosa, Kirilenka, Bodiroga, Nesterovičius, Sabonis, Gherardini, Danilovičius – visi jie yra labai gerbiami krepšinio bendruomenės... Eurolygai reikia žmogaus, kuris yra žinomas ir galėtų pritraukti daug rėmėjų... Kaip manot, kas turi perimti Eurolygos vairą iš Jordi Bertomeu, kuriam nesiseka vadovauti? Aš turiu klausimą tau, Jordi - kaip tie keturi milijonai, skirti Eurolygos finalo ketvertui? Geriau atsistatydink, kol nevėlu“, – socialinio tinklo paskyroje rašo D.Giannakopoulos.

Netrukus graikas pratęsė savo mintis bei padėkojo ir „Žalgirio“ sirgaliams.

„Pagarba „Žalgirio“ fanams, kurie nušvilpė Eurolygos himną... Visa organizacija griūva dėl netinkamų vieno asmens, kuris mano esąs Dievas, veiksmų... Jordi, atrodo, kad tu nepateksi į Finalo ketvertą Belgrade...“, – rašė jis.

Atėnų klubo prezidentas jau ne pirmą kartą nenulaiko liežuvio už dantų. Dar šių metų vasarį buvo paskelbta, kad graikas metus negalės lankytis Eurolygos rungtynėse.

Tokį sprendimą Eurolyga priėmė po to, kai D.Giannakopoulos skundėsi teisėjų darbu rungtynėse su Turkijos „Fenerbahce“ ekipa, vartojo necenzūrinius žodžius viešuose pasisakymuose. Eurolyga Graikijos ekipos prezidentui šį sezoną jau skyrė apie 200 tūkst. eurų baudų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.