EUROLYGA 2023

„Panathinaikos“ savininkas nesismulkina: Eurolygos vadovui rėžė „fu*k you“

Atėnų „Panathinaikos“ krepšinio klubo savininkas Dimitris Giannakopoulos ir vėl išplatino eilinį pranešimą, kuriame į šuns dienas išdeda Eurolygos organizaciją ir jos vadovą Jordi Bertomeu, rašo krepsinis.net.

D.Giannakopoulos nusprendė, kad „Panathinaikos“ paliks Eurolygą.
D.Giannakopoulos nusprendė, kad „Panathinaikos“ paliks Eurolygą.
D.Giannakopoulos.<br>Instagram nuotr.
D.Giannakopoulos.<br>Instagram nuotr.
Atėnų klubo nuotr.
Atėnų klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 30, 2018, 7:23 PM, atnaujinta Apr 30, 2018, 7:48 PM

„Šiuo metu, kai mes sulaukiame daug palaikymo dėl Kosto Giannakopouloso, kuris yra vienas „Panathinaikos“ organizacijos įkūrėjų, netekties, jūs dar kartą parodėte, kokie apgailėtini esate.

Žinoma, jūs tą parodėte jau eilę kartų prieš tai. Dar tada, kai gyniau savo vaikus nuo žmonių, kurie juos keikė ir įžeidinėjo. Dar tada, kai Eurolygos arenose sklido mano nuotrauka tarsi kokio ieškomo žudiko. Ir dabar, kai mano šeima gedi, o jūs tęsiate „Panathinaikos“ klubo ir manęs naikinimą.

Tai yra viskas. Viskas, ką galiu jums pasakyti: „FU–K YOU“. Tai yra viskas. Jūs nenusipelnote nieko daugiau. Sakau, kaip yra. Jei šią vasarą Eurolygos dalyviai nepriims sprendimo, jog žmogus, kuris negerbia savo šeimos narių ir kito žmogaus netekties, nėra vertas sėdėti prie bendro stalo, šioje parodijoje „Panathinaikos“ klubui vietos neliks.

Sportas remiasi į žmones. Tu nesi panašus į žmogų“, – J.Bertomeu prie kryžiaus kalė D.Giannakopoulosas.

Giannakopoulosų šeima neseniai neteko Anapilin iškeliavusio vieno klubo įkūrėjų K.Giannakopouloso, kuris buvo D.Giannakopouloso dėdė.

„Panathinaikos“ sezonas Eurolygoje pasibaigė ketvirtfinalyje, kur serijos rezultatu 1:3 buvo pralaimėta Madrido „Real“.

Prieš savaitę Atėnų ekipos šeimininkas D.Giannakopoulos, sulaukęs Eurolygos baudų, pradėjo viešą karą su Eurolygos vadovybe ir reikalauja jos atsistatydinimo, nes, anot milijonieriaus, jau mato ne krepšinio varžybas, o cirką.

„Nors mes visa gerkle ne vienus metus šaukiame, niekas mums taip ir nepasakė, kur nukeliauja rėmėjų pinigai, kur nukeliauja pinigai už logotipų, sportininkų atvaizdų, televizijos teisių naudojimą. Apgailėtina vadyba, o beveik kiekvienose rungtynėse kaip pagrindinį veikėją turime teisėją.

Kiek jiems bus atseikėta iš 3 milijonų eurų, kurie surinkti finalo ketvertui? Ir kiek tų pinigų matys komandos? Sportininkai ir jų laimėjimai nustumiami į antrą planą, – pyko D.Giannakopoulos, ir toliau mėtydamas akmenis į J.Bertomeu pusę. – Ką turime?

Tik nusmukdytą krepšinį. Jeigu nebus radikalių pasikeitimų valdyme ir vadovybėje, kaip ir sakiau, „Panathinaikos“ paliks šį turnyrą, kuris jau dabar vadinamas ne Eurolyga, o cirko lyga.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio