EUROLYGA 2023

Lietuvą paliekančių Ballų šou serija: kritika „Vytauto“ treniruotėms bei kelionės

Ankstų pirmadienio rytą pasirodė naujoji  „Ball In The Family“ realybės šou serija, kurioje Ballai keliavo po Ispaniją, o šeimos tėtušis vėl žarstė kritiką. 

Ballų šeimyna paliko Lietuvą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ballų šeimyna paliko Lietuvą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2018, 9:18 AM, atnaujinta Apr 30, 2018, 9:38 AM

Serijoje Lavaras eilinį kartą rodė nepasitenkinimą Prienų–Birštono „Vytauto“ treniruotėmis. Anot jo, ten trūko intensyvumo.

Kuomet iškeliavo į Ispaniją, šeimynos tėtis nedavė sūnums poilsio  ir jie vyko į treniruočių salę. Krepšininkai aikštėje plušo net keletą dienų iš eilės. LaVaro teigimu, kelionė buvo skirta pakeisti aplinkai ir padidnti treniruočių intensyvumą. Jis žadėjo, kad jo vaikai į Lietuvą grįš patobulėje. 

Tradiciškai, net ir būdami Ispanijoje, Ballai neragavo vietinio maisto, o kišo į skrandį amerikietišką maistą, kurį daugiausia valgė ir Lietuvoje.

Serijoje taip pat pademonstruotas ir širdį paglostantis epizodas – mama Tina žengė savarankiškus žingsnius, taip priversdama visus didžiuotis.

Primename, kad Ballų šeimynos karaliavimas Prienuose jau baigėsi. Dar praėjusią savaitę lrytas.lt skelbė, kad garsioji šeimyna sezonui nesibaigus nusprendė palikti Lietuvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.