EUROLYGA 2023

Stebinantis turtuolių Ballų šykštumas – iš Prienų išsivežė net dovanotus daiktus

Pirmadienį savo istoriją Lietuvoje galutinai užbaigusi ir Prienų-Birštono „Vytauto“ klubą palikusi Ballų šeimynėlė su savimi išsivežė viską – komandai nepaliko net dovanotų metimo mašinų.

 „Vytauto“ komandoje nuo sausio rungtyniavę broliai LaMelo ir LiAngelo Ballai su Prienais atsisveikino ne itin gražiai.<br> M.Patašiaus ir G.Bitvinsko nuotr.
 „Vytauto“ komandoje nuo sausio rungtyniavę broliai LaMelo ir LiAngelo Ballai su Prienais atsisveikino ne itin gražiai.<br> M.Patašiaus ir G.Bitvinsko nuotr.
 Ballų šeima.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 Ballų šeima.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 1, 2018, 5:12 PM, atnaujinta May 2, 2018, 6:08 AM

Toks poelgis gerokai nustebino ir komandos krepšininkus, ir vadovus, ir jos trenerį Virginijų Šeškų, mat nepanašu, kad visame pasaulyje išgarsėjusiems ir savo „Big Baller Brand“ prekės ženklą turintiems amerikiečiams reikėtų skaičiuoti kiekvieną dolerį.

Dvi „Vytautui“ dovanotos metimus tobulinti skirtos ir kamuolius tiesiai į rankas grąžinančios mašinos kainavo po kelis tūkstančius eurų.

Kadangi Ballai jų perdavimą klubui skambiai deklaravo kaip dovaną, mašinų išsivežimo motyvų klubas liko nesupratęs.

Beje, „Big Baller Brand“ prekės ženklas  „Vytautui“ jau anksčiau skyrė piniginę paramą. Pranešama, kad tai buvo apie 100 tūkstančių eurų.

Lrytas.lt primena, kad „Vytauto“ komandoje nuo sausio rungtyniavę broliai LaMelo ir LiAngelo Ballai su Prienais atsisveikino ne itin gražiai.

Jų tėtušis LaVaras prieš išvykstant pareiškė, jog treneris V.Šeškus jo sūnums skirdamas kuklias minutes gadino jų karjerą ir yra kaltas dėl nutrūkusio bendradarbiavimo.

„Ar mes grįšime? Tikrai to klausiate? Geriau apie tai pasikalbėkite su treneriu Ses (V.Šeškumi. – Red.). Jis yra tas žmogus, kuris viską sugadino. Mes apsisprendėme ir jis mokės kainą už tai, kad negrįšime“, – pyko LaVaras.

Savo poziciją išdėstė ir pats V.Šeškus. Jis pabrėžė, kad Ballai nuo pat atvykimo taip ir nesugebėjo vertinti to, ką jiems suteikė klubas.

„Nė vienoje normalioje komandoje tokių dalykų nebūna. Gaila, kad Ballai nesuprato, kiek jiems davėme. Aišku, jie mums irgi daug davė“, – kalbėjo V.Šeškus.

„Vytauto“ treneris LaVaro nemalonę ilgainiui užsitraukė dėl įvairių priežasčių: amerikietis pyko ir dėl to, kad jo sūnūs žaidžia nedaug, ir dėl to, kad į aikštę retai išleidžiami kartu.

Jis taip pat priekaištavo, kad „Vytauto“ treniruotės yra per lengvos.

Kol kas neaišku, kur toliau pasuks LaMelo ir LiAngelo karjera. Pastarasis yra pateikęs paraišką NBA naujokų biržai, bet šansų, jog ten išgirs savo pavardę, jis beveik neturi.

O štai jaunėlis LaMelo siejamas su Gdynės „Prokom“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.