EUROLYGA 2023

Nesusipratimas Prienų klube: paaiškino, kodėl ištrynė keistą LaVaro interviu

Trečiadienį Prienų-Birštono „Vytauto“ klubas per visus oficialius savo kanalus išplatino išsamų ir atvirą LaVaro Ballo interviu – tai buvo paskutinis amerikiečio pasisakymas prieš paliekant Lietuvą. Visgi vaizdo įrašas iš paskyros netrukus buvo ištrintas.

  LaVaro interviu turinys, turint omenyje, kad buvo paviešintas oficialiose klubo paskyrose, pasirodė tikrai keistokas.<br>lrytas.lt montažas.
  LaVaro interviu turinys, turint omenyje, kad buvo paviešintas oficialiose klubo paskyrose, pasirodė tikrai keistokas.<br>lrytas.lt montažas.
 L.Ballas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 L.Ballas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 2, 2018, 1:08 PM, atnaujinta May 2, 2018, 1:12 PM

To priežastis paprasta – LaVaro interviu turinys, turint omenyje, kad buvo paviešintas oficialiose klubo paskyrose, pasirodė tikrai keistokas.

Nors skandalingasis amerikietis valandos trukmės pokalbyje gražiai atsiliepė apie Lietuvą ir „Vytauto“ administraciją, jis eilinį kartą gerokai išpeikė trenerį Virginijų Šeškų.

„Treneris netikėjo mano sūnumis, ir, pasirodo, nenorėjo jų čia. Aš atvežu geriausius paauglius pasaulyje, o jis net neturėjo plano. Viskas, išskyrus V.Šeškų, man Lietuvoje buvo gerai“, – bėrė LaVaras, kurio rūstybę V.Šeškus užsitraukė jo sūnums LiAngelo ir LaMelo skyręs kuklias minutes aikštėje.

To, kad klubas pats platintų interviu su griežta kritika savo treneriui, tikrai nerastumėte nė viename viešųjų ryšių vadovėlyje. Maža to, pasirodęs video nemaloniai nustebino ir patį V.Šeškų.

Kaip lrytas.lt paaiškino „Vytauto“ direktorius Adomas Kubilius, visa ši situacija buvo nesusikalbėjimas klubo viduje.

„Vaizdo įrašas buvo nesuderintas su manimi. Dabar nusprendėme jį išimti ir pateikti oficialią klubo poziciją, kuri būtų tarsi viso sezono apžvalga. Ji pasirodys artimiausiomis dienomis“, – kalbėjo jis.

A.Kubilius pridūrė, jog iki šiol viešojoje erdvėje V.Šeškui palaikymo praktiškai neišreiškę klubo vadovai tai padarys būtent minėtoje apžvalgoje.

„Būtent dėl šio klausimo viskas taip ir susiklostė (su vaizdo įrašu, – red.) Bet yra kaip yra. Matant tai, kaip vyksta visos interpretacijos, norime išreikšti savo poziciją apie sezoną iki Ballų atvykimo ir po jo.

O mes tikrai palaikome trenerį. Kaip bebūtų, Ballai mums padėjo, ačiū jiems, bet faktas tas, jog toliau reikia dirbti vieningai.

Juk treneris norėdamas komandai ir jos rezultatams gero susipyko su Ballais, o ne neturėdamas ką veikti“, – sakė „Vytauto“ vadovas.

Lrytas.lt primena, kad Ballų šeima Lietuvą paliko pirmadienį. Prieš išvykdamas LaVaras pareiškė, kad čia jo sūnūs tikrai nebegrįš dėl V.Šeškaus požiūrio į juos.

19-metis LiAngelo LKL čempionate šį sezoną per vidutiniškai 20 minučių pelnydavo 12,6 taško bei atkovodavo 2,9 kamuolio. Krepšininkas yra pateikęs paraišką NBA naujokų biržai.

Tuo tarpu 16-metus LaMelo LKL pirmenybėse fiksavo kuklesnius 6,5 taško ir 2,4 rezultatyvaus perdavimo rodiklius.

Šiuo metu „Vytautas“ šalies čempionate rikiuojasi paskutinėje vietoje ir likus sužaisti du turus dviem pergalėmis atsilieka nuo Alytaus „Dzūkijos“ ekipos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.