EUROLYGA 2023

Skandalingajam „Panathinaikos“ savininkui – „Žalgirio“ ir dar devynių klubų kirtis

Atėnų „Panathinaikos“ savininkas Dimitris Giannakopoulos sulaukė nemalonaus Eurolygos klubų smūgio. Kauno „Žalgiris“ ir dar devynių komandų atstovai išplatino viešą laišką, kuriame smerkia skandalingojo graiko elgesį. 

 „Žalgirio“ bei dar devynio Eurolygos komandos nėra patenkintos skandalingojo graiko elgesiu.<br> Lrytas.lt montažas
 „Žalgirio“ bei dar devynio Eurolygos komandos nėra patenkintos skandalingojo graiko elgesiu.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2018, 2:37 PM, atnaujinta May 3, 2018, 3:06 PM

Laišką pasirašė dešimties klubų atstovai. Ten pabrėžiama, kad D.Giannakopoulo elgesys smukdo turnyro prestižą ir žeidžia tiek pačią Eurolygą, tiek ir jos dalyvius. 

„D.Giannakopoulos nesilaiko sporto garbės principų ir vertybių. Įžeidė asmenis, grupes ir visą Eurolygą. Šis asmuo negali būti įtrauktas į bet kokią veiklą Eurolygoje, kol nenustos blogai elgtis. „Panathinaikos“ vadovas platina tikrovės neatitinkančią informaciją, elgiasi agresyviai. Tokiam asmeniui vietos Eurolygoje būti negali.  Eurolyga ir jos klubai daug metų stengėsi. Viskas tobulėja ir čia žaidžiamas geriausias krepšinis“, – teigiama laiške. 

Klubai sutiko, jog Eurolyga kreiptųsi į teismą dėl netinkamo D.Giannakopoulo elgesio tam, kad būtų atitaisyta padaryta žala lygos, klubų, teisėjų bei valdžios įvaizdžiui. 

Visam tam, be „Žalgirio“, pritarė Stambulo „Anadolu Efes“, Maskvos CSKA, Stambulo „Fenerbahce“, Pirėjo „Olympiakos“, Tel Avivo „Maccabi“, Madrido „Real“, Vitorijos „Baskonia“, Barselonos „Barcelona“ ir Milano „Olimpia“ ekipos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?