EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ sėkmė sužavėjo ir Tony Parkerį: įvardijo kaip sektiną pavyzdį

Kauno „Žalgirio“ komanda toli gražu nėra pati didžiausia krepšinio organizacija Europoje, tačiau tai, ką žalgiriečiams pavyko padaryti šį sezoną, nepaliko abejingų. 

 T.Parkeris Kauno komandą įvardijo kaip pavyzdį.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 T.Parkeris Kauno komandą įvardijo kaip pavyzdį.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2018, 7:02 PM, atnaujinta May 10, 2018, 8:00 PM

„Žalgirio“ ekipai patekus į Euroygos finalo ketvertą apie ją kalba visa Europos krepšinio bendruomenė, o mažytės šalies krepšinio grandas jau tapo pavyzdžiu ir kitiems klubams, kurie dar tik ruošiasi kilti į viršų.

„Žalgirį“ sektinu pavyzdžiu laiko Vilerbano „Asvel“ komandos savininkas legendinis Prancūzijos krepšininkas 35-erių Tony Parkeris. Jis duodamas interviu Prancūzijos žiniasklaidai pabrėžė, kad Vilerbano ekipa turi sekti kauniečių pavyzdžiu.

„Greitai atstovausime Prancūzijai žaisdami Eurolygoje. Norime būti pasiruošę 2019-2020 metų sezonui. Turėsime dar vieną sezoną patobulėti. Turime padaryti kuo daugiau dėl Eurolygos. Reikia imti Kauno „Žalgirio“ ar Bambergo „Brose“ pavyzdžius, kadangi niekuomet finansiškai neprilygsime Maskvos CSKA ar Stambulo „Fenerbahce“ komandoms“, – tvirtino jis.

„Asvel“ klubą T.Parkeris valdo kartu su kitu žymiu Prancūzijos žaidėju 29-erių Nicolas Batumu.

„Asvel“ yra tituluočiausias Prancūzijos komanda. Per savo gyvavimo istoriją ji iškovojusi 18 titulų šalyje. Paskutinį sykį Eurolygoje Vilerbano ekipa žaidė 2009-2010 metais.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.