EUROLYGA 2023

„Juventus“ trenerio pokštai: „Kai pataiko A. Jomantas, laimėti sudėtinga“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda galingai pradėjo atkrintamąsias LKL rungtynes. Vilniečiai pirmosiose ketvirtfinalio rungtynėse namuose 97:64 nušlavė Utenos „Juventus“ komandą.

Ž.Urbonas po pralaimėjimo juokavo.<br>T.Bauro nuotr.
Ž.Urbonas po pralaimėjimo juokavo.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2018, 9:50 PM, atnaujinta May 11, 2018, 10:01 PM

Serijoje iki trijų pergalių sostinės klubas išsiveržė į priekį 1:0.

„Esu patenkintas komandos atsidavimu ir žaidimu. Pradžia tik, galbūt, buvo kiek sunkoka.Bet naudojome maksimumą energijos ir po pirmojo kėlinio fiziniame pasiruošime palaužėme varžovus. Žinojome prieš rungtynes, kaip Utena žais. Svarbiausia įmesti, o mes tai ir padarėme“, – po rungtynių auklėtinių pasirodymu džiaugėsi Rimas Kurtinaitis. 

Tiesa, Vilniaus ekipos strategas atsargiai žiūrėjo į seriją, kadangi puikiai žino, jog Utenoje lengva niekada nebūna.

„Utena gera komanda. Kai kurie žaidėjai ten gal ne pačios puikiausios formos, bet namie jie visada geriau žaidžia. Ruošiamės, o jei duos mūšį, bus smagu“, – teigė jis.

Po pralaimėjimo piktas nebuvo ir tai, kad varžovai buvo stipresni pripažino Utenos „Juventus“ treneris Žydrūnas Urbonas.

„Ar buvome pasiruošę? Manau, kad ne. Vakar lyg ir normalią treniruotę pasidarėme su dešimt žaidėjų, bet viskas vis tiek nepavyko. Mes šiais metais daugiau septynių žaidėjų sunkiai aikštelėje turime. Kai Artūras Jomantas pataiko įvarius metimus, laimėti sudėtinga“, – su šypsena kalbėjo jis. 

Ž.Urbonas pabrėžė aukštaūgių trūkumą, kuris apsunKino kovą.

„Su dviem sukiojo krašto puolėjo pozicijos žaidėjais visiškai neturėjome šansų. Kai tik Mindaugą Kupšą išimdavau iš žaidimo, viskas buvo blogai po krepšiu. Bet jis ir taip žaidė tridešimt minučių, negalėjau jo ilgiau laikyti“, – problemas vardijo „Juventus“ strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.