EUROLYGA 2023

Apie NBA svajojantis LiAngelo Ballas: „Su broliu esame nenugalimi“

19-metis LiAngelo Ballas tvirtai tiki, jog bus pakviestas į kurią nors NBA komandą per birželio mėnesį Niujorke vyksiančią naujokų biržą. Kalbėdamas ESPN radijo laidoje Li.Ballas prasitarė, kad jo prioritetas būtų „Los Angelo Lakers“ komanda, kurioje žaidžia vyresnis brolis Lonzo.

LiAngelo Ballas tikisi būti pašauktas NBA naujokų biržoje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
LiAngelo Ballas tikisi būti pašauktas NBA naujokų biržoje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 14, 2018, 12:00 PM

„Labiausiai norėčiau patekti į „Lakers“ komandą, nes žaistume kartu su broliu. Esame žaidę kartu ir nepralaimėjome, todėl taip būtų ir Los Andželo klube. Abu esame patobulėję, stipresni, greitesni – būtume puikus tandemas.

Neatsisakyčiau žaisti kitose komandose, tačiau prioritetas būtų „Lakers“ ekipa ir žaidimas kartu su broliu“, – ESPN laidoje kalbėjo Li.Ballas.

Šių metų naujokų biržoje vienu iš favoritu būti pirmuoju šaukimu įvardijamas Madrido „Real“ slovėnas Luka Dončičius, bet Ballų šeimyna neslepia vilčių, jog LiAngelo pateks tarp 60-ies geriausių ir bus pašauktas.

Šeimos galva LaVaras ir toliau neslepia savo minčių apie tai, kad visi trys sūnūs žais „Lakers“ organizacijoje.

„Pirmas žingsnis yra Gelo patekti į „Lakers“. Nežiūrėkite, kad aš jo tėvas, kuris visada teisus, o pažvelkite ką aš jums duodu. Jums reikia dar geriau pataikyti galinčio žaidėjo nei Lonzo ir aš jums jį duodu. Trise mano berniukai yra neįveikiami, štai ką stengiuosi žmonėms pasakyti“, – aiškino LaVaras.

„Los Angelo Lakers“ komanda turi 25-ąjį ir 47-ąjį šaukimus naujokų biržoje.

LiAngelo šį sezoną LKL ypatingai neišsiskyrė ir vidutiniškai rinko po 12,6 taško, atkovojo po 2,9 kamuolio ir fiksavo 8,9 naudingumo balų vidurkį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas