EUROLYGA 2023

Į ramybę paniręs Edgaras Ulanovas pabrėžė: „Ne visada viską lemia taktika“

„Susikaupimas ir psichologinis tvirtumas yra pagrindiniai pergalės ramsčiai“, – taip kadaise sakė NBA legenda Billas Russellas.

 E.Ulanovas prieš Eurolygos finalo ketvertą jaučiasi ramiai. 
 E.Ulanovas prieš Eurolygos finalo ketvertą jaučiasi ramiai. 
Daugiau nuotraukų (1)

specialiai lrytas.lt, Belgradas (Serbija)

May 17, 2018, 9:18 PM, atnaujinta May 17, 2018, 9:34 PM

Panašu, kad tai sau taiko ir Kauno „Žalgiris“.

Ketvirtadienį per treniruotę dar iki šiol neregėto žurnalistų antplūdžio sulaukę žalgiriečiai išbandė „Štark“ arenos lankus.

O kai prasidėjo įvairiausių kalbų interviu sesija, į aikštę žengė penktadienio „Žalgirio“ varžovai Stambulo „Fenerbahce“ krepšininkai.

Edgaras Ulanovas juos stebėjo iš šalies. Žalgirietis prisėdęs ant kėdės bandė atsikvėpti.

„Kartais ne visada taktika gali nulemti tokias rungtynes, o šimtaprocentinis atsidavimas aikštėje ir tai, kiek įdedi širdies“, – kalbėjo E.Ulanovas, kurio žodžiams tikrai turėjo svorio ir tai, ką sakė Šarūnas Jasikevičius.

Juk „Žalgirio“ vairininkas irgi pabrėžė, kad svarbiausia įdėti širdį.

„Bet žinoma, bus daug smulkių detalių, kurias turėsime išpildyti. Turime savo planą gynyboje ir stengsimės išvengti klaidų bei atiduoti savo širdį“, – sakė jis.

Penktadienį „Žalgirio“ krepšininkai jau žengs į ne tik žurnalistų pilną „Štark“ areną. Šiek tiek daugiau nei 18 tūkstančių žmonių talpinančioje arenoje bus itin karšta.

Į Belgradą atvyksta apie 10 tūkstančių turkų, bei keli tūkstančiai „Žalgirio“ aistruolių. Maskvos CSKA komandą palaikyti turėtų irgi keli tūkstančiai gerbėjų, o Madrido „Real“ aistruolių kariauna bus mažiausiai – tikimasi, kad jų bus apie 500.

„Kiekvienas krepšininkas atsakingas už savo pasiruošimą rungtynėms. Galiu už save pasakyti, bet beveik neabejoju, kad visi atiduos save. Trečiadienį ar dabar nelabai jaučiasi jaudulys. Gal negalvojame apie tai. Penktadienį tai pasijus labiau“, – pabrėžė E.Ulanovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.