EUROLYGA 2023

Žalgiriečiai Kėdainiuose nemaloniai nustebino Š. Jasikevičių: „Toks požiūris netenkina“

Kauno „Žalgiris“ atsidūrė per žingsnį nuo „Betsafe-LKL“ pusfinalio, tačiau pergalingas komandos pasirodymas antrajame ketvirtfinalio serijos mače netenkino Šarūno Jasikevičiaus. Po svečiuose prieš Kėdainių „Nevėžį“ iškovotos pergalės 96:75 treneris apgailestavo dėl auklėtinių nusiteikimo.

Šarūnas Jasikevičius buvo nepatenkintas auklėtinių nusiteikimu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius buvo nepatenkintas auklėtinių nusiteikimu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2018, 10:35 PM

„Rungtynės buvo tokios banguotos. Galvoju, kad joms pasiruošėme geriau, nei praėjusioms, tačiau labai daug ko neišpildėme. Daug kainavo detalės, puolėme gana neblogai, bet gynėmės gana blogai.

Turime jaunų komandų problemą. Žaidėjai atvyksta tik minimaliai išlošti, bet toks požiūris mūsų netenkina. Eilinį kartą buvo atsipalaiduota. Atsipalaidavome ir „Nevėžis“ labai greitai sugrįžo į rungtynes. Tai labai logiška, nes šiuolaikiniame krepšinyje labai greitai viskas vyksta.

Nelabai suprantu, kokie gali būti sunkumai nusiteikiant rungtynėms. Tu krepšininkas ir gauni pinigus už žaidimą. Kai kurie nenusiteikė“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.