EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ vadovas prabilo apie naujienas dėl Dainiaus Adomaičio

Sekmadienį pasirodžius naujienoms apie tai, kad prie Vilniaus „Lietuvos ryto“ vairo nuo kito sezono stovės treneris Dainius Adomaitis, klubo vadovybė mėgina anksčiau laiko nutekėjusią informaciją užglaistyti.

D.Adomatis kitą sezoną turėtų stoti prie Vilniaus ekipos vairo.<br> lrytas.lt montažas.
D.Adomatis kitą sezoną turėtų stoti prie Vilniaus ekipos vairo.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 4, 2018, 11:09 AM, atnaujinta Jun 4, 2018, 11:21 AM

Portalo basketnews.lt žiniomis, Lietuvos rinktinės trenerio pareigas užimantis 44-erių D.Adomaitis sostinės komandoje pakeis Rimą Kurtinaitį, o susitarimas pasiektas dar prieš kurį laiką.

Skelbiama, kad D.Adomaitis su klubu suderino sutartį trims sezonams.

Nors R.Kurtinaičio sutartis po šio sezono šiaip ar taip baigs galioti, ankstyvi „Lietuvos ryto“ vadovų veiksmai trenerį pastatė į keistą padėtį – jam dar liko užbaigti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezoną.

„Dabar esame svarbiausioje sezono stadijoje. Nepriklausomai nuo galimo konkurentų noro nukreipti dėmesį nuo aikštės, turime išlikti susikoncentravę ir kartu siekti sezono tikslų.

Tik pabaigę šio sezono darbus kalbėsime apie kitą. Klubas visiškai pasitiki treneriu Rimu Kurtinaičiu ir neabejoja jo atsidavimu komandai kovojant dėl pagrindinio pirmenybių titulo“, – situaciją komentavo klubo vadovas Darius Gudelis.

Lrytas.lt žiniomis, „Lietuvos ryto“ vadovai galvodami apie kitą sezoną ieškojo būtent lietuvio trenerio. Kadangi rinkoje laisvų ir patyrusių specialistų beveik nėra, jie kalbas su D.Adomaičiu pradėjo daugiau nei prieš kelis mėnesius.

„Lietuvos rytas“ pirmadienį vakare žais ketvirtąsias LKL pusfinalio serijos rungtynes su Klaipėdos „Neptūnu“ ir pergalės atveju žengs į finalą.

R.Kurtinaitis sostinės ekipai vadovauja nuo 2017-ųjų vasario. 

Jį pakeisiantis D.Adomaitis taip pat jau yra vadovavęs „Lietuvos ryto“ komandai 2014 metų sezono pabaigoje. Tada ekipa tenkinosi LKL bronza.

„Lietuvos rytas“ kitą sezoną iš trenerių štabo sutartį turi tik su asistentu Alberto Blanco. Tikėtina, kad atėjus D.Adomaičiui, štabe liks ir su juo „Neptūne“ darbavęsis Mindaugas Brazys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.