EUROLYGA 2023

S. Pešičiaus spjūvis Š. Jasikevičiui: „Jei jis atvažiuos, bus trečiuoju mano asistentu“

Priešprieša tarp lietuvio 42-ejų Šarūno Jasikevičiaus ir 68-erių Svetislavo Pesičiaus šiomis dienomis pasiekė virimo temperatūrą. Serbijos krepšinio treneris savaitgalį nejuokais pasakė, kad į vadovaujamą „Barcelona“ ekipą Š.Jasikevičius galėtų atvykti tik kaip po jo asistentas – ir net ne pirmasis, o jam specialistas suteiktų trečiojo asistento pareigas.

S.Pesičius<br>M.Patašiaus nuotr.
S.Pesičius<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 11, 2018, 1:21 PM, atnaujinta Jun 11, 2018, 4:03 PM

Abu krepšinio treneriai nesutaria dar nuo 2003 metų, kai serbo pastangomis sutarties su „Barcelona“ neteko Š.Jasikevičius, norėjęs žaisti katalonų komandoje, tačiau serbo išprašytas dėl neva sumenkusio ekipos biudžeto ir negalėjimo pasiūlyti lietuviui didesnių pinigų, rašo „Mundo Deportivo“.

Vasario pradžioje gelbėti „Barcelona“ klubo įvaizdį atvykęs S.Pesičius nerado kelių prikelti ekipą naujam gyvenimui: katalonai nevykusiai užbaigė Eurolygos sezoną tarp ausaiderių, o sekmadienį prarado galimybę varžytis dėl Ispanijos čempionato aukso.

Pusfinalio ketvirtosiose rungtynėse Vitorijos komanda „Baskonia“ svečiuose po pratęsimo rezultatu 88:82 (21:16, 23:18, 15:19, 17:23, 12:6) nugalėjo „Barcelona“ ekipą. Seriją iki trijų pergalių 3-1 laimėjo „Baskonia“ ir finale susitiks su Madrido klubu „Real“.

Tačiau ir ši nesėkmė neišmušė ir greičiausiai neišmuš S.Pesičiaus iš „Barcelona“ klubo trenerio kėdės, nes jį palaiko į komandą pakvietęs „Barcelona“ prezidentas Jose Maria Bartomeu.

Tikinama, kad dar prieš prasidedant Ispanijos pirmenybių pusfinaliams S.Pesičiui buvo pasiūlytas naujasis kontraktas, kurį serbas, matyt, pasirašys.

Jausdamas savo jėgą ir užnugarį, S.Pesičius prieš prasidedant trečiajam pusfinalio mačui, išgirdęs apie kalbas, jog į „Barcelona“ gali atvykti Š.Jasikevičius, pasakė rūbinėje žaidėjams: „Jeigu Jasikevičius prisijungs prie komandos, tai tik kaip trečiasis mano asistentas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?