EUROLYGA 2023

V. Micičių apstumdęs sirgalius prisistatė pareigūnams

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas įaudrino publiką „Siemens“ arenoje pirmadienio vakarą, kai savų sirgalių akivaizdoje 82:73 nukovė Kauno „Žalgirio“ ekipą.

V.Micičiui teko susidurti su agresyviais Vilniaus komandos sirgaliais.<br>D.Umbraso nuotr.
V.Micičiui teko susidurti su agresyviais Vilniaus komandos sirgaliais.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2018, 11:35 AM, atnaujinta Jun 12, 2018, 12:31 PM

Nors rungtynėse netrūko emocijų žaidime, bene daugiausia dėmesio pritraukė epizodas į kurį papuolė „Žalgirio“ gynėjas Vasilje Micičius ir „Lietuvos ryto“ sirgalius.

Prasidėjus ketvirtajam kėliniui Kauno ekipos žaidėjas iš Serbijos pasileidęs į greitą ataką įsibėgėjo, nespėjo sustoti ir užbėgo už aikštės ribų taip atsidurdamas prie varžovų „B Tribūnos“ sirgalių.

Serbui demonstratyviai krūtine stumtelėjus tribūnos atitvarą ir jau nusisukus bei žengiant atgal į aikštę, vienas „Lietuvos ryto“ sirgalių pribėgęs jį stumtelėjo iš nugaros.

Savo įvykių versiją socialiniuose tinkluose pataikė ir pati „B Tribūna“.

Šie teigia, jog V.Micičius pats bandė provokuoti liesdamas aktyvių sirgalių vėliavas, tad iš jų kitokios reakcijos krepšininkas ir negalėjo laukti.

Vis tik, po tokio sirgaliaus elgesio socialiniuose tinkluose pasipylė daugybė reakcijų, o abejinga epizodui neliko ir Lietuvos policija.

Savo oficialioje „Facebook“ paskyroje, Lietuvos policija pasidalijo nemalonaus epizodo vaizdo įrašu, o prie jo pasiuntė aiškią žinutę ne itin gražiai pasielgusiam sirgaliui.

„Vilniaus apskrities policija geranoriškai kviečia šį krepšinio aistruolį iki savaitės pabaigos atvykti į policiją, adresu Birželio 23-osios g. 16 (Viešosios tvarkos valdyba). Galite susisiekti su mumis ir per facebooką, privačia žinute.

Suprantame sirgalių emocijas, tačiau jos neturi peržengti tam tikrų ribų“, – „Facebook“ paskyroje rašė Lietuvos policija.

Panašu, kad „Lietuvos ryto“ fanas perskaitė policijos pranešimą ir antradienį ryte susisiekė su jais pats.

Taip teigia Lietuvos policijos socialinio tinko įrašas: „Fanas jau susisiekė su policija, pareigūnai išklausys jo parodymus ir priims sprendimą. Ačiū visiems už supratimą.“

Tokią informaciją lrytas.lt patvirtino ir policijos atstovai. Jų teigimu, sirgalius pats susisiekė su pareigūnais, o visa medžiaga šiuo metu perduota tyrimui į pirmąjį Vilniaus policijos komisariatą.

Jei bus nustatyta „Lietuvos ryto“ fano kaltė dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo, šiam gali grėsti bauda arba draudimas lankytis viešuose renginiuose nuo pusės iki 2 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.