EUROLYGA 2023

„Pieno žvaigždes“ toliau treniruos Gediminas Petrauskas

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšinio komandai toliau diriguos Gediminas Petrauskas. Klubas su 33-ejų metų treneriu pasirašė kontraktą būsimajam sezonui. 

Gediminas Petrauskas ir toliau dirbs Pasvalyje.<br>G.Šiupario nuotr.
Gediminas Petrauskas ir toliau dirbs Pasvalyje.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2018, 6:41 PM, atnaujinta Jun 14, 2018, 7:25 PM

„Gediminas supranta krepšinį, turi labai didelį norą judėti į priekį ir rimtai dirba. Norėjome, kad jis ir toliau tęstų darbus mūsų komandoje“, - komentavo „Pieno žvaigždžių“ komandos direktorius Arūnas Burkevičius. 

G. Petrauskas Pasvalio klubo strategu tapo gruodžio pradžioje, kai šiame poste pakeitė Rimantą Grigą. „Pieno žvaigždės“ Lietuvos
krepšinio lygos (LKL) reguliariajame sezone užėmė šeštąją vietą, o ketvirtfinalyje 1-3 nusileido Klaipėdos „Neptūnui“. 

Prieš tai „Pieno žvaigždės“ pirmą kartą klubo istorijoje iškovojo BBL čempionų trofėjų, finale pranokus Jūrmalos „Jurmala/Fenikss“ ekipą. 

„Dar sezono eigoje kalbėjomės su klubo valdžia ir išgirdau pasiūlymą tęsti darbus, - pasakojo G. Petrauskas. - Norėjosi palaukti, pasibaigti sezoną ir tada viską dėliotis. Radome bendrąvkalbą, turime panašią viziją ir džiaugiuosi, kad pavyko sklandžiai susitarti. Tikiuosi, kad rezultatai bus dar geresni“. 

Pasirašius sutartį su treneriu, „Pieno žvaigždės“ pradės ir komandos komplektacijos darbus. Tiesa, G. Petrauskas sako, kad kol kas tik renkama informacija apie žaidėjus, o sutartys bus pasirašinėjamos kiek vėliau. 

Kontraktus su komanda kitam sezonui turi Tomas Lekūnas, Tomas Galeckas ir Ignas Fiodorovas. 

„Smagu bus grįžti į tą pačią komandą, tą pačią aplinką, dirbti su tais pačiais žmonėmis, bet tai negarantuoja lengvesnio gyvenimo ar lengvesnių darbų, - komentavo Pasvalyje liekantis G. Petrauskas. - Laukia sunki vasara komplektuojant ekipą, reikia pataikyti renkantis žaidėjus ir komandą sulipdyti kaip vieną kumštį“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.