EUROLYGA 2023

Jauniai pasiruošimą Europos čempionatui pradėjo Klaipėdoje

Klaipėdoje pasiruošimą Europos jaunių (iki 18 metų) vaikinų krepšinio čempionatui pradėjo Lietuvos rinktinė. Gedimino Petrausko auklėtiniai liepos 28 – rugpjūčio 5 dienoms varžysis Latvijoje. Lietuviai kovas pradės D grupėje kartu su Didžiosios Britanijos, Juodkalnijos ir Serbijos rinktinėmis.

 Jaunių rinktine ruošiasi Europos čempionatui Klaipėdoje.<br> LKF nuotr.
 Jaunių rinktine ruošiasi Europos čempionatui Klaipėdoje.<br> LKF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-27 11:58

Rinktinės stovykloje sportuoja visi krepšininkai, nėra tik Mareko Blaževičiaus, kuris gydosi traumą.

„Smagu, kad visi kandidatai susirinko, iš to šešioliktuko, kur planavome, negalėjo atvykti tik Marekas Blaževičius dėl kojos traumos. Visi kiti noriai atvažiavo, gavo nurodymus iš fizinio rengimo trenerio Manto Valčiukaičio kaip pasirengti stovyklai. Tikrai neatrodo, kad žaidėjai atvažiavo nepasiruošę, tai pažiūrėjo profesionaliai. Nekantriai laukiame artėjančio iššūkio. Dabar savaitę būsime Klaipėdoje ir daugiau dėmesio skirsime fiziniam pasirengimui. Po to vyksime į Kauną ir pradėsime šlifuoti taktinį žaidimą. Turėsime pakankamai daug draugiškų rungtynių, tiek turnyrą Italijoje, tiek Baltijos taurės rungtynes Ventspilyje ir du susitikimus su turkais Kaune. Manau tai tikrai pakankamas skaičius pasiruošti čempionatui“, – sakė treneris G. Petrauskas.

Lietuvos rinktinės kandidatų sąrašas: Klaidas Metrikis, Erikas Jermolajevas, Giedrius Bergaudas, Martynas Arlauskas, Erikas Venskus, Rokas Jokubaitis, Simas Jarumbauskas, Domantas Vilys, Rapolas Raižys, Šarūnas Valunta, Tomas Balčiūnas, Gertautas Urbonavičius, Arnas Adomavičius, Dovydas Giedraitis, Deividas Sirvydis, Nedas Kancleris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.