EUROLYGA 2023

Įnešė intrigos: L. Jamesas tekstine žinute atkleidė savo ateitį NBA?

„Cleveland Cavaliers“ komandos žvaigždė LeBronas Jamesas žvalgosi į Los Andželą. Tokios žinios pasklido ketvirtadienį, kai buvo nutekinta intriguojanti informacija.

 L.Jamesas ir K.Durantas.<br> AP nuotr.
 L.Jamesas ir K.Durantas.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2018, 7:49 PM, atnaujinta Jun 28, 2018, 7:52 PM

 Įtakingas ESPN žurnalistas Stephenas A.Smithas laidoje „First Take“ atskleidė gavęs intriguojančios informacijos apie L.Jameso sprendimus. 

Žurnalisto teigimu, jis gavo informacijos apie tai, kad L.Jamesas tekstine žinute pranešė „Golden State Warriors“ žaidėjui K.Durantui apie savo persikėlimą į „Los Angeles Lakers“ klubą.

Nors kol kas tai lieka tik kalbomis, vis gi tai yra gana realus variantas, kadangi pats LeBronas ne kartą yra minėjęs apie norą keltis į Vakarų konferenciją.

K.Durantas taip pat planuoja tapti laisvuoju agentu, tačiau dėl to didelių intrigų nekyla. Teigiama, kad šis žingsnis jam reikalingas tik tam, kad pasiektų naują susitarimą su „Warriors“ ekipa. 

L.Jamesas žinute K.Durantui, manoma, pabandė įnešti sumaišties, jog galų gale šie krepšininkai žaistų vienoje komandoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.