EUROLYGA 2023

T. Honeycutto mama atmeta savižudybės versiją: „Sūnų nušovė vienas iš policininkų“

Šeštadienį krepšinio visuomenė buvo sukrėsta – pasaulį apskriejo skaudi žinia apie Maskvos srities „Chimki“ puolėjo Tylerio Honeycutto mirtį.

Tyleris Honeycuttas žuvo per susišaudymą.<br>Scanpix nuotr.
Tyleris Honeycuttas žuvo per susišaudymą.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2018, 9:49 AM, atnaujinta Jul 9, 2018, 10:39 AM

Nors Los Andželo miesto policijos departamentas išplatino pranešimą spaudai, kuriame buvo nurodyta, kad po susišaudymo su pareigūnais krepšininkas neatlaikė įtampos ir pats pakėlė ranką prieš save.

Tačiau kitokią nuomonę apie įvykius turi sportininko mama Lisa Stahel, kurią papasakojo bendraudama su Izraelio žiniasklaida.

„Jis ketino kreiptis pagalbos tą dieną, bet vėliau jis pasidarė itin liūdnas ir aš jo nebegalėjau suprasti. Jis troško grįžti į NBA ir jau turėjo susitarimą su „Thunder“ ekipa žaisti Vasaros lygoje. Tačiau magnetinio rezonanso tyrimai parodė, kad yra problemų su keliu. Jam tai buvo didžiulis nusivylimas. Aš jį perspėjau, jog jeigu jis pradės elgtis agresyviai, man teks iškviesti policiją“, – apie incidento pradžią papasakojo krepšininko mama.

Moteris lieka šventai įsitikinusi, jog jos sūnus negalėjo nusižudyti.

„Mes turime gana dideli namą, o kraujo žymės buvo matomas visame koridoriuje bei ant sienų iki pat jo miegamojo. Taip pat mačiau kraujo žymes ant sienų. Jis tikrai nenusišovė. Įprastai kai nusišauni, lieki gulėti toje pačioje vietoje, taip paprastai jis nebūtų galėjęs pereiti iš vieno kambario į kitą. Manau, jog Tylerį nušovė vienas iš policininkų, kurio paleistas šūvis atskrido per langą“, – konstatavo Lisa.

T.Honeycutto mama patikino, kad negalėjo apžiūrėti mirusio sūnaus kūno.

„Kuomet policijos pareigūnai nešė jo kūną iš namų, prašiau parodyti jį man, tačiau vis sulaukdavau atsakymo, jog aš nenoriu matyti savo sūnaus tokioje būsenoje. Aš net nežinau, į kurią kūno dalį jis buvo pašautas...“, – tvirtino L.Stahel.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.