EUROLYGA 2023

Broliai Lavrinovičiai: „Šiandien sužinojome, kad netekome darbo“

Šeštadienio rytą iš Trakų į Zarasuose vykstantį festivalį „Galapagai“ atvažiavo krepšinio pasaulio žvaigždės – Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai. Juos pasikvietė laida „Kitokie pasikalbėjimai“ su Justinu Jankevičiumi. Kaip ir galima buvo nuspėti, pokalbis buvo ypač juokingas, o jį stebėjusi milžiniška auditorija sužinojo daug negirdėtų dalykų.

 Broliai Lavrinovičiai Panevėžyje neliks.<br> G.Šiupario nuotr.
 Broliai Lavrinovičiai Panevėžyje neliks.<br> G.Šiupario nuotr.
 Broliai Lavrinovičiai Panevėžyje neliks.<br> G.Šiupario nuotr.
 Broliai Lavrinovičiai Panevėžyje neliks.<br> G.Šiupario nuotr.
 Broliai Lavrinovičiai Panevėžyje neliks.<br> G.Šiupario nuotr.
 Broliai Lavrinovičiai Panevėžyje neliks.<br> G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 28, 2018, 2:54 PM, atnaujinta Jul 30, 2018, 6:14 PM

„Kaip jaučiamės? Labai gerai – šiandien kaip tik sužinojome, kad netekome darbo“, – nuo pirmo sakinio ant scenos Lavrinovičiai laimėjo publikos dėmesį ir jo neprarado visas dvi valandas. Šeštadienį pranešta, kad Panevėžio Lietkabelio klubas nepratęsė sutarties su broliais, kurie Aukštaitijos komandos garbę gynė pastaruosius du sezonus.

Pokalbio metu paaiškėjo, kad šiemet jie tapo diplomuotais bakalaurais, o mokykloje vienas ruošdavo pamokas už du, o kitas už abu eidavo į pasimatymus.

„O kuris iš jūsų – neplanuotas?“ – mestelėjo J.Jankevičius. Broliai pasinėrė į diskusijas ir nutarė, kad apie tai reikėtų paklausti trečio brolio. „Turim dar vieną brolį, glušą“, – priminė jie, ir netrukus tas trečiasis pasirodė ekrane – Mantas Katleris. Humoristas klausė brolių, kaip toliau klostysis jų karjera, ir kur jam už jų pinigus teks gyventi.

Rimto atsakymo į šį klausimą Lavrinovičiai kol kas neturi. „Bet dar galėtume pabėgioti kur nors netoli namų“, – sakė jie, atskleidę ir tai, kad krepšinis nebuvo jų pirmasis sportas: Darjušas ir Kšyštofas lankė ir plaukimą, ir ušu treniruotes, „kokias keturias“.

Klausiami apie laimėjimus aikštelėje jie nuoširdžiai gyrė vienas kitą. Pagyrimų teko ir žmonoms – vyrai valgo net ir jų pagamintus žuvies kotletus, kurių negali pakęsti J. Jankevičius.

Žinoma, abudu nepraleido galimybės ir tradiciškai įgelti vienas kitam. „Ar egzistuoja ateiviai? Na, pažiūrėjus į brolį, nekyla klausimų“, – dėstė Darjušas.

Netrukus jie ir vėl pūtė į vieną dūdą, kai kalba pasisuko apie naktinius Panevėžio klubus.

„Nesame buvę nė viename, tikrai“, – tvirtino jie. „Gerai, tuomet paklausiu – o kurį naktinį klubą jums rekomendavo Jasaitis?“ – klausė J.Jankevičius. Bet šie sutartinai tvirtino, kad Simas Jasaitis yra labai profesionalus, rimtas žmogus ir klubuose nenaktinėja.

O štai jeigu jie kada nors laimėtų 200 milijonų eurų, tai bent 5 tūkstančius išleistų baliui.

„Pakviestume visus jus!“ – pažadėjo publikai, kuri karštą šeštadienį džiugiai reagavo į tokį pasiūlymą. Vienas festivaliautojų netgi užsimanė brolių parašo ant veido. Kšyštofas nutarė išpildyti jo prašymą.

Po pasikalbėjimų su Justinu, krepšininkai buvo geros nuotaikos. „Jūs esate fantastiški“, – komplimentų jiems nestokojo laidos vedėjas.

„O kokia chebrytė susirinkusi! Ir oras koks geras! Mes čia – pirmą kartą, bet kadangi dabar esame bedarbiai, tai galėsime dažniau važinėti į festivalius“, – juokavo Lavrinovičiai.

„Kitokie pasikalbėjimai“ ne tik šauniu pašnekesiu pradžiugino susirinkusius: laidos muzikinėje dalyje buvo pristatyta maloni staigmena – grupė „Colours of Bubbles“.

Muzikiniai pasirodymai šiandien ir toliau kilnos visas penkias festivalio „Galapagai“ scenas. Didžioji šio vakaro žvaigždė – Jose Gonzalez. Taip pat programoje – „Sub Focus DJ Set & ID“, „Lilas ir Innomine“, „Beissoul & Einius“, Vidas Bareikis ir daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.