EUROLYGA 2023

L. Birutis apie kovą dėl minučių „Žalgiryje“: „Tai bus geras iššūkis“

Naudingiausiu praėjusio sezono „Betsafe–LKL“ krepšininku tapęs Laurynas Birutis pradėjo pasiruošimą sezonui su Kauno „Žalgirio“ ekipa.

L.Birutis pasiruošęs kovoti dėl minučių aikštėje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
L.Birutis pasiruošęs kovoti dėl minučių aikštėje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-17 13:41, atnaujinta 2018-08-17 13:42

Kauno klubo dublerių ekipoje rungtyniavęs krepšininkas vyrų komandoje dar nėra žaidęs, o „Betsafe–LKL“ čempionate atstovavo „Vytauto“ ir „Šiaulių“ komandoms. Apie produktyvų sezoną Šiauliuose bei žengimą į „Žalgirio“ vyrų komandą L.Birutis mintimis dalijosi su „Žalgiris TV“.

„Padėjo komandos draugai bei treneris, kuris davė daug, – apie praėjusį sezoną „Šiaulių“ klube kalbėjo L.Birutis. – Pats įgavau didesnio pasitikėjimo savimi. Norėjau žaisti gerai ir tas sekėsi. Sunkiai dirbau kiekvieną dieną, kad būčiau geresnis ir stipresnis.“

Aukštaūgis jau pradėjo pasirengimą su pirmaisiais priešsezoninėje Kauno klubo stovykloje plušančiais komandos draugais. Pasak debiutui vyrų komandoje besiruošiančio L.Biručio, pasiruošimas 2018-2019 m. sezonui klojasi puikiai.

„Viskas sekasi gerai. Dirbu su „Žalgirio“ fizinio rengimo treneriais. Neseniai į treniruočių procesą pajungėme ir krepšinio elementus, tad viskas kol kas gerai“, – aiškino „Žalgirio“ arenoje prakaitą liejantis žaidėjas.

Šiauliuose L.Birutis buvo pagrindinis komandos vidurio puolėjas ir ant parketo „Betsafe–LKL“ čempionate praleisdavo beveik po 27 minutes. „Žalgiryje“ jaunojo krepšininko laukia kova dėl minučių ant parketo. Tiesa, aukštaūgis konkurencijos nebijo ir teigia, jog žiūri į tai pozityviai.

„Į kovą dėl minučių „Žalgiryje“ žiūriu, kaip į gerą iššūkį. Visuomet reikia, stengtis, treniruotis ir bandyti įrodyti ir taip gali gauti šansų pasirodyti rungtynėse“, – teigė žalgirietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.