EUROLYGA 2023

Prienų komanda ir V. Šeškus kirto Ballams: „Jie griovė mūsų klubą“

Visa Lietuva ir kitos krepšiniu bent kiek daugiau besidominčios šalys vis dar puikiai mena, kaip į Lietuvą atkeliavo garsioji Ballų šeimynėlė.

 Prienų klubas ir V.Šeškus iškolojo nuomonę apie Ballus.<br> Lrytas.lt montažas
 Prienų klubas ir V.Šeškus iškolojo nuomonę apie Ballus.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 24, 2018, 7:42 AM

16-metis LaMelo ir 19-metis LiAngelo žaidė Prienų ekipoje, tačiau daug pergalių šiam klubui neatnešė. Jis liko paskutinis Lietuvos krepšinio lygoje (LKL).

Ballų šeimynos veiklą Lietuvoje sekęs ESPN žurnalistas Jeffas Goodmanas socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalijo įdomia nuotrauka. 

Joje – pavadinimą prieš naująjį sezoną pakeitusios ir „Skycop“ tapusios Prienų komandos pranešimas spaudai anglų kalba, kuriame trenerio Virginijaus Šeškaus lūpomis išklota tai, ką klubas galvoja apie bendradarbiavimą su garsiąja amerikiečių šeimyna.

„Pirma ir pati dižiausia klaida, kurią padarėme, tai leidome jiems galvoti, kad gali priimti visus sprendimus ir planus net dėl rungtynių. Tie vyrukai net nebuvo arti LKL lygio, o ką jau kalbėti apie NBA, ką parodė ir naujokų biržos rezultatai. 

Jie net neturėjo vidinio varikliuko, kuris skatintų juos pasidaryti geresniais. Ir kai jie pamatė, kad viskas eina per niek, pradėjo griauti klubą ir neišmokėjo pinigų „Big Baller Brand“ turnyro dalyviams ir panašiai“, – aiškino V.Šeškus.

Pranešime taip pat pabrėžiama ir tai, kaip palikdami Lietuvą ir netgi atsiėmę dovanas, Ballai paliko klubą sudėtingoje situacijoje. V.Šeškaus teigimu, dabar į viską bus žvelgiama kitaip.

„Tai buvo trumpalaikis judesys, bet darbas atliktas. Klubas išgyveno ir tai yra svarbiausia. Dabar taip pat atliekame drąsius sprendimus, tačiau žiūrime į didelį paveikslą ir ateitį. Teiksime prioritetą profesionalams su didele disciplina ir asmenybėmis“, – sakė Prienų klubo strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.