EUROLYGA 2023

„Perlo“ krepšininkai metė iššūkį LKL senbuviui „Nevėžiui“

Nacionalinės rkepšinio lygos (NKL) čempionate dalyvaujanti ir naujam sezonui besiruošianti Vilniaus „Perlo“ ekipa šeštadienį tik po atkaklios kovos pralaimėjo viena LKL pirmenybių dalyvių Kėdainių „Nevėžiui“ 75:79. Nepaisant pralaimėjimo vilniečių treneris Arvydas Gronskis gyrė savo auklėtinius už kovą.

Treneris A.Gronskis liko patenkintas vilniečių kovingumu.<br>G.Šiupario nuotr.
Treneris A.Gronskis liko patenkintas vilniečių kovingumu.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 26, 2018, 2:06 PM, atnaujinta Aug 26, 2018, 2:08 PM

„Perlas“ šeštadienį su Nevėžiu rungtyniavo taškas į tašką, o prieš pertrauką rezultatas buvo lygus – 35:35. Ketvirtajame kėlinyje vilniečiai turėjo nežymią persvarą, tačiau keturis tritaškius per paskutines 3 minutes pataikę Kėdainių žaidėjai šventė pergalę.

„Didžiąją dalį rungtynių demonstravome tikrai neblogą gynybą, bet pabaigoje mums kiek nepasisekė, šiek tiek vėlavome, – analizavo treneris A.Gronskis. – Mūsų varžovai turi daugiau aukšto lygio krepšinio patirties, tačiau džiaugiuosi krepšininkų kovingumu. Vyrai neišsigando ir sėkmingai kovėsi su LKL klubu.“

„Perlo“ komandai po 18 taškų pelnė Karolis Giedraitis ir Marekas Blaževičius. 11 pridėjo Einaras Tubutis, o net 7 rezultatyvius perdavimus atliko Aistis Pilauskas.

Sostinės dublerių komanda toliau tęs pasiruošimą naujam sezonui, o kitas draugiškas rungtynes žais rugsėjo 11 dieną su „Dnipro“ komanda.

Vėliau „Perlas“ dalyvaus turnyre Druskininkuose

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.