EUROLYGA 2023

„Juventus“ krepšininkai Anykščiuose jėgas išmėgins su svečiais iš Rusijos

Kartu su paskutinėmis vasaros dienomis prabėgo ir pirmoji Utenos „Juventus“ krepšininkų treniruočių Utenos arenoje savaitė. Nuo rugpjūčio 15-osios „Juventus“ žaidėjai 10 dienų praleido Dubingiuose gerindami fizinį pasiruošimą, o nuo rugpjūčio 26-osios persikėlė į Uteną ir jau treniravosi krepšinio aikštelėje.

Utenos „Juventus“ krepšininkai rengiasi artėjančiam sezonui.<br> utenosjuventus.lt nuotr.
Utenos „Juventus“ krepšininkai rengiasi artėjančiam sezonui.<br> utenosjuventus.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-01 13:51, atnaujinta 2018-09-01 13:56

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmenybėms besiruošiančios ekipos treniruočių vairą perėmė vyriausiasis treneris Žydrūnas Urbonas ir jo asistentas Vidas Ginevičius, o fizinio pasirengimo etapą pakeitė taktinės treniruotės ir draugiškų rungtynių ciklas.

Pirmąją rudens dieną „Juventus“ komanda pažymės kontrolinėmis rungtynėmis Anykščiuose, kurios vyks už uždarų durų. Ž.Urbono auklėtinių laukia jėgų patikrinimas su puikiai pažįstama Krasnojarsko „Jenisej“ komanda.

Praėjusiame sezone su „Jenisej“ ekipa uteniškiams teko kautis FIBA Čempionų lygos grupių etape. Krasnojarske vykusiose rungtynėse „Juventus“ patyrė labai skaudų pralaimėjimą, kai dar ketvirtojo kėlinio pradžioje turėjo milžinišką persvarą ir galiausiai ją išbarstė bei varžovams nusileido 4 taškų skirtumu (81:85).

Tuo metu atsakomosiose rungtynėse Utenoje šeimininkai parodė charakterį ir atsiteisė įveikdami Rusijos klubą 8 taškais (81:73).

Rungtynėse su Krasnojarsko komanda nežais reabilitaciją po patirtos sunkios Achilo sausgyslės traumos vis dar atliekantis Kenny Gainesas.

Utenos klubas dar nebaigė tarpsezonio darbų, šiuo metu „Juventus“ vis dar ieško atakų organizatoriaus ir vidurio puolėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.