EUROLYGA 2023

Šarūnas Jasikevičius įvertino žalgiriečių pasirodymą pirmajame mače

Trečiadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenos treniruočių salėje „Žalgirio“ krepšininkai pradėjo priešsezoninių rungtynių maratoną. Pirmajame susitikime žalgiriečiai 95:60 sutriuškino Šiaulių „Šiaulių“ ekipą.

Š.Jasikevičius liko patenkintas savo auklėtinių pasirodymu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius liko patenkintas savo auklėtinių pasirodymu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-06 11:53

Kauno ekipa jau po pirmojo kėlinio turėjo dviženklį pranašumą (28:18), o likusiuose ketvirčiuose tik didino persvarą. Apie rezultatyvų auklėtinių pasirodymą pirmajame ikisezoniniame mače su „Žalgiris TV“ bendravo ir vyriausiasis žaliai-baltų treneris Šarūnas Jasikevičius.

„Po trijų dienų salėje žaidimas atrodė visai normaliai. Aišku, svarbiausia kaip ir kiekvienais metais – žaidėjų pastangos. Jos buvo super. Manau, kad toliau galime tęsti darbą. Aišku, žiūrėsime video, žiūrėsime, ko nepadarome. Darytos klaidos kol kas daugiau ar mažiau yra logiškos šiai dienai“, – teigė treneris.

Dvikovoje su šiauliečiais pirmą kartą žalią rungtynių aprangą apsivilko ir komandos naujokai. Nate‘as Woltersas pelnė 7 taškus ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus, vyrų komandoje debiutavęs Marius Grigonis surinko 12 taškų, tiek pat pridėjo ir Thomas Walkupas, o taškais nepasižymėjęs Donatas Sabeckis atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

„Naujokų pasirodymą vertinu normaliai, – apie krepšininkų debiutą kalbėjo Š.Jasikevičius. – Jeigu kalbėsime apie Nate‘ą Woltersą, jis yra daug ko matęs žaidėjas. Nemanau, kad jam bus problemų suprasti sistemą. Visuomet yra sunkiau jaunesniems žaidėjams. Esame jais patenkinti, jie dirba super ir tiek iš jų ir norime, kad kiekvieną dieną tobulėtų ir gerintų savo žaidimą.“

Tarp ryškiausių mačo žaidėjų buvęs T.Walkupas džiaugėsi pirmųjų rungtynių patirtimi „Žalgiryje“. Ne tik sėkmingai rinkęs taškus, tačiau atlikęs ir 4 rezultatyvius perdavimus amerikietis kalbėjo apie tai, ką žalgiriečiai dar turi pagerinti iki prasidedant oficialiems sezono mūšiams.

„Turime dar nušlifuoti žaidimą. Mūsų krepšinis dar turi atrodyti kokybiškesnis. Darėme per daug klaidų, varžovams leidome puolime nusiimti kamuolių. Turime žaidimo netikslumų, tačiau pasiruošimas ir yra skirtas juos pašalinti“, – kalbėjo T.Walkupas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.