EUROLYGA 2023

M. Kuzminskas iš Italijos Molėtų krepšinio klubui atsiuntė avalynės – ir dėvėtos

Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujantis Molėtų „Ežerūno“ klubas sulaukė iš ekipos valdybos nario Mindaugo Kuzminsko dovanos. Lietuvos krepšinio ir rinktinės narys ir Milano „Olimpia“ žaidėjas „Ežerūno“ krepšininkams persiuntė krepšinio batelių siuntą. Dovanotas apavas ir naujas, padėvėtas, tad keli internautai pasipiktino „nešviežia dovana“.

 Saulius Kuzminskas ir jo atsiusti sportiniai bateliai 
 Saulius Kuzminskas ir jo atsiusti sportiniai bateliai 
 M.Kuzminsko atsiusti sportiniai bateliai<br> nkl. lt nuotr.
 M.Kuzminsko atsiusti sportiniai bateliai<br> nkl. lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-09-27 18:19, atnaujinta 2018-09-27 18:33

Šių metų rugpjūtį Molėtų komanda per socialinius tinklus pranešė, kad turi naujus klubo vadovus – jaus tapo Mindaugas ir Saulius Kuzminskai. S.Kuzminskas tapo „Ežerūno“ prezidentu, o Milano „Olimpia“ rungtyniaujantis M.Kuzminskas priimtas į valdybą.

Ir Mindaugas Kuzminskas suskubo NKL komandai padėti su sportiniais bateliais – paprašė savo bendraklubių prisidėti prie paramos, o šie sutiko.

Buvo surinkta apie 20 porų batų, kurie iškeliavo į Lietuvą.

„Na, super parėmė trečiojo pasaulio ubagus“, – paviešinus dovaną NKL feisbuko puslapyje pasipiktino vienas iš internautų.

Į klausimą, ar tai nenauji bateliai, pats M.Kuzminskas atsakė: „Visokie! Yra visiškai naujų, kiti bandyti 1-2 treniruotes. Tiesiog visi geranoriškai davė tai, ką turėjo vardan gražaus tikslo. Prisimenu, kad man būnant 17-18 metų, buvo nerealu gauti tokių dovanų.“

„Laikai kiti, tačiau realybė tokia pati dėl sportbačių kainos“, – konstatavo M.Kuzminskas, duodamas suprasti, kad visais laikais sportinė avalynė kainavo nemenkus pinigus.

Broliai S. ir M.Kuzminskai prie „Ežerūno“ klubo prisidėjo norėdami ekipai pritraukti rėmėjų ir auginti jaunąją kartą.

„Tiesiog visai netyčia susitikę išsikalbėjome su Eimantu Narušiu, buvusiu „Ežerūno“ žaidėju ir vienu iš klubo vadovų, jam kilo mintis pasiūlyti. Pasitariau su broliu ir nutariau, kad bus labai įdomu. Noriu padėti auginti klubą ir jaunimą, pritraukti rėmėjus, grąžinti į areną sirgalius“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ pasakojo naujasis Molėtų komandos prezidentas, 36-erių Saulius Kuzminskas.

„Brolis oficialiai yra valdybos narys, tačiau sezono metu jis prie veiklos prisidės labiau epizodiškai, – kalbėjo Saulius. – Žinote, šioje karjeros stadijoje daugiau tikėtis būtų sunku. Bet jis prisidės ir savo patarimais, aktyviai viską stebės iš šalies. Mindaugas prisidės tiek žiniomis, tiek savo vardu.“

Praėjusiame NKL reguliariajame sezone Molėtų „Ežerūnas“ iškovojo 19 pergalių ir patyrė 20 nesėkmių, užėmė 7-ą vietą, o aštuntfinalio serijoje nusileido Tauragės krepšinio klubui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.