EUROLYGA 2023

„Dzūkijos“ krepšininkai po mačo su „Žalgiriu“ nutarė atsipalaiduoti pirtyje

Po rungtynių su Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynių pirmadienį su Kauno „Žalgiriu“ Alytaus krepšininkai patraukė ne į namus, o sugužėjo į pirtį. Čia Alytaus komanda ne tik mėgavosi pirties bei vandens malonumais, bet ir atsistatė po sunkios kovos prieš daugkartinius šalies čempionus.

 Alytiškiai po LKL mačo nutarė pasikaitinti pirtyje <br> facebook
 Alytiškiai po LKL mačo nutarė pasikaitinti pirtyje <br> facebook
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2018, 10:54 AM

Pirmadienį „Žalgiris“ septintame savo LKL mače 38 minutes kankinosi su Alytaus „Dzūkija“, tačiau surado tramdomuosius marškinius ir įveikė svečius 88:75 (24:22, 18:19, 22:18, 24:16). Pergalingą persvarą kauniečiai įgijo likus žaisti daugiau kaip 100 sekundžių.

Alytaus klubas buvo itin kietas riešutas žalgiriečiams, o „Dzūkijos“ krepšininkai net negalvojo drebėti prieš Eurolygoje pagarbą įgijusius „Žalgirio“ žaidėjus – net pirmavę dvikovoje dzūkai palūžo tik akistatos pabaigoje, kai esant rezultatui 75:71 LKL čempionai įsūdė du tritaškius ir gynėsi iš paskutiniųjų.

Alytiškių vidurio puolėjas Waverly Austinas, mažai žinantis apie rusišką ar suomišką pirtis, vis dėlto gyrė tokį poilsio ir jėgų atstatymo būdą: „Kaitintis pirtyje smagu, kiek atsistatėme po rungtynių. Puiku atsipalaiduoti kartu su draugais“.

Po pirties malonumų alytiškiai susėdę kramsnojo ne sveiką ar sportininkams skirtą maistą, o ragavo lašinius, alyvuoges.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.