EUROLYGA 2023

Startuoja geriausių Lietuvos krepšininkų rinkimai

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) skelbia geriausių šių metų Lietuvos krepšininkų ir krepšininkių rinkimų pradžią. Balsuoti už geriausiai 2018 metais rungtyniavusius Lietuvos krepšininkus sirgaliai galės iki lapkričio 23 dienos imtinai. Tai padaryti jie galės apsilankę puslapyje apdovanojimai.krepsinionamai.lt.

Startuoja geriausių Lietuvos krepšininkų rinkimai.<br>D.Umbraso nuotr.
Startuoja geriausių Lietuvos krepšininkų rinkimai.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-31 09:56

Pirmą kartą organizuojamame „Krepšinio namų apdovanojimų 2018“ vakare gruodžio 2 dieną bus pagerbti ne tik geriausi suaugusių kategorijos krepšininkai ir krepšininkės, bet ir įvairių amžiaus kategorijų sportininkai. Taip pat bus išrinktas geriausias šių metų krepšinio žurnalistas.

„Kiekvienų metų pabaigoje yra smagu prisiminti džiugias akimirkas, rezultatus ir pasiekimus. Jais pasidžiaugti ir pagerbti tuos, kurie labiausiai nusipelnė ir buvo geriausi. Šiais metais pirmą kartą organizuojame „Krepšinio namų apdovanojimų 2018“ vakarą, kurio metu pagerbsime ir jauniausius, ir vyriausius krepšininkus bei apie krepšinį rašančius žurnalistus. Taip pat turėsime du papildomus apdovanojimus, apie kuriuos sužinosite renginio metu. Visi jie nusipelno dėmesio“, – sakė Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis.

Geriausių Lietuvos metų krepšininkų ir krepšininkių rinkimai rengiami jau dešimtą kartą. 2008 metais geriausiu buvo išrinktas Ramūnas Šiškauskas (vyko bendri moterų ir vyrų rinkimai), 2009 metais – Gintarė Petronytė ir Linas Kleiza, 2010 metais – Sandra Linkevičienė ir L. Kleiza, 2011 metais – Rima Valentienė ir Jonas Valančiūnas, 2012 metais – S.Linkevičienė ir J.Valančiūnas, 2013 metais – Lina Pikčiutė ir Mantas Kalnietis, 2014 metais – G.Petronytė ir J.Valančiūnas, 2015 metais – G.Petronytė ir Jonas Mačiulis. 2016 metų laureatais tapo pirmą kartą geriausiais šalyje krepšininkais išrinkti Mindaugas Kuzminskas ir Kamilė Nacickaitė. 2017 metais triumfavo K.Nacickaitė ir J.Valančiūnas.

Už pasirinktus krepšininkus ir krepšininkes sirgaliai iš vieno įrenginio galės balsuoti po vieną kartą per 24 valandas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.