EUROLYGA 2023

Esminės „Ryto“ stiprybės: „Unicaja“ strategas baiminasi trijų žaidimo elementų

Vilniaus „Ryto“ komandos trečiadienio vakarą laukia labai rimtas iššūkis. Vilniečiai šiuo metu vieši Malagoje, kur susikaus su ne tik D grupės, bet ir visos Europos taurės favorite – „Unicaja“ komanda.

Vilniečiai namuose pirmajame susitikime nukovė Malagos komandą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Vilniečiai namuose pirmajame susitikime nukovė Malagos komandą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2018, 12:44 PM, atnaujinta Nov 7, 2018, 12:54 PM

Ispanai trokšta revanšo, kadangi Europos taurėje jie turi vienintelį pralaimėjimą ir jis patirtas Vilniuje, kai „Rytui“ buvo nusileista 72:80.

Prieš rungtynes Malagos klubo treneris Luisas Casemiro, net ir žinodamas, kad jo auklėtiniai akivaizdūs favoritai, nenuvertino klubo iš Lietuvos bei įvardijo esminius elementus, kuriems daugiausia reiktų skirti dėmesį.

„Ryto“ komanda nuo pirmojo mačo nepasikeitė. Jie yra tie patys vyrukai. Jie turi tą pačią filosofiją – atakuoja iš toli, remiasi universaliais aukštaūgiais ir turi gerą gynybą. Jie po truputį tobulėja ir jau pirmajame mūsų tarpusavio mače parodė, kad yra solidūs“, – apie „Ryta“ kalbėjo jis.

Strategui antrino ir klaidas pirmajame tarpusavio mače vardijo „Unicaja“ gynėjas Draganas Milosavljevičius.

„Bus sunkios rungtynės. Vilniuje pralaimėjome ir namuose turime būti geresni. Vilniuje jie u mus žaidė kiečiau. Perėmė daug kamuolių, taip atsikovojo juos puolime. Žinome, kad tai mūsų silpnybės, todėl stengsimės tai pataisyti. Tai bus labai svarbus mačas kelionėje link top-16 etapo“, – tvirtino jis.

„Unicaja“ su keturiomis pergalėmis ir viena nesėkme šiuo metu D grupėje žengia antra, o „Rytas“ su trimis pergalėmis ir dviem pralaimėjimais yra ketvirtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.