EUROLYGA 2023

NBA žvaigždė pradžioje save išbandys Plėtojimosi lygoje

NBA čempionas Oklando „Golden State Warriors“ klubas nenori rizikuoti ir nemes po traumos atsigaunančio DeMarcuso Cousinso tiesiai į reguliaraus sezono mūšius. Klubas nutarė elgtis atsargiai.

D.Cousinsas<br>Scanpix.com nuotr.
D.Cousinsas<br>Scanpix.com nuotr.
D.Cousinsas<br>AP nuotr.
D.Cousinsas<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 10, 2018, 9:41 AM, atnaujinta Dec 10, 2018, 10:30 AM

Buvęs „New Orleans Pelicans“ lyderis, praėjusiame sezone gavęs Achilo traumą ir po to pasirašęs su „kariais“ menkavertį 5 mln. dolerių kontraktą, reabilitacijos pabaigą atliks ne su pagrindine komanda, o NBA Plėtojimosi lygoje.

„Golden State Warriors“ ekipos vadovai nutarė, kad D.Cousinsas privalo pradžioje save išbandyti dukterinėje ekipoje Santa Cruzo „Warriors“.

Pastarosios direktorius Kentas Lacobas teigė, kad D.Cousinsas laukia galimybės išbandyti save ir parodyti, kad gali sugrįžti į NBA.

Dukterinėje „Warriors“ komandoje rungtyniauja ir DeMarcuso brolis Jaleelas Cousinsas, todėl NBA žvaigždė turės paramą šioje ekipoje.

Lygos vidutiniokams yra įprasta kurį laiką praleisti Plėtojimosi lygoje ir ten įgauti sportine formą po sunkių traumų. Vis dėlto tokio lygio žvaigždės paprastai grįžta tiesiai į NBA ir Plėtojimosi lygoje garsesnis vardas beveik nerungtyniavo.

„Warriors“ norėtų, kad D.Cousinsas padėtų komandai per atkrintamuosius mačus, kai reikės jėgos po krepšiais.

Nors D.Cousinsas turi metų sutartį su galimybe jį pratęsti, vis dėlto NBA čempionai įsitikinę, kad žaidėjas ilgai klube neužsibus ir patrauks ieškoti geresnės sutarties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.