EUROLYGA 2023

Penkis traumuotus žaidėjus matantis Š. Jasikevičius: „Į medicinines temas nesivelsiu, jos – nemalonios“

Lengvą pergalę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe–LKL“) iškovojo Kauno „Žalgirio“ krepšininkai, kurie Kauno sporto halėje 93:48 sutraiškė Prienų „Skycop“ ekipą. Kauniečių treneris Šarūnas Jasikevičius pasidžiaugė Luko Ulecko žaidimu, kuris pelnė 13 taškų.

 Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-12-30 20:50

Specialistas vis dar negalėjo pasakyti, kokia situacija su traumuotu Mariumi Grigoniu ir nėra aišku, ar jis gales žaisti prieš Maskvos CSKA. Žalgiriečiai šįkart žaidė net be penkių pagrindinės sudėties žaidėjų, kurie yra traumuoti: Leo Westermannas gydosi menisko traumą, Paulius Jankūnas – kirkšnies, Antanas Kavaliauskas – pilvo raumens, čiurnos skausmus toliau jaučia Nate'as Woltersas ir kirkšnį susižeidė Marius Grigonis.

„Labai ačiū sirgaliams už palaikymą šiais metais. Šiandien irgi buvo labai daug sirgalių. Galbūt ir tai patiko žaidėjams labai. Malonumas žaisti tokioje atmosferoje LKL rungtynes.

Daug kalbėti apie mačą nereikia, tik reikia paminėti, kad malonu matyti tokią B.Davieso ir A.White‘o lyderystę. Tai yra du žmonės, kurie tiek rūbinėje, tiek sunkiu momentu imasi iniciatyvos bei labai stengiasi dėl komandos. Visų atsidavimas darbui buvo šiandien puikus.

Kažkiek gaila, kad tai įvyksta po dviejų dienų, kai tai buvo svarbiau. Tokia realybė – jie irgi nėra robotai“, – kalbėjo Šaras.

– L.Uleckas sužaidė rezultatyviausią mačą LKL. Jis geriausiai pasinaudojo šansu?

– Lukui yra sunkiausia rasti minučių, nes pas mus daugiausiai tų „antrų–trečių“ numerių. Jis žaidė puikiai ir jam tos 27 minutės yra svarbios.

Lukas susitvarkė su jomis gerai. Jau suprantame, kad tai yra LKL žaidėjas. Nuo jo priklauso, ar bus kažkas daugiau.

– Kokia situacija su traumuotais žaidėjais?

– Marius Grigonis pasitempė kirkšnį Gran Kanarijoje. Sunku pasakyti, kaip bus. Negalvojame, kad kažkas rimto. Į medicinines temas nesivelsiu, nes jos yra nemalonios.

– Ar jis žais su CSKA ekipa sausio 4 dieną?

– Sausio 2 dieną darys tyrimą, todėl sunku dabar kažką pasakyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.