EUROLYGA 2023

Vilniaus „Kibirkštis“ ruošiasi mūšiui dėl pirmojo trofėjaus – Karalienės taurės

Vilniaus „Kibirkšties“ komanda grįžta į rungtynių ritmą, toliau tęsia kovas moterų lygos pirmenybėse ir ruošiasi mūšiui dėl pirmojo trofėjaus – Karalienės taurės.

 Klaudija Sakevičiūtė veržiasi pro varžovę.<br>A.Didžgalvio nuotr. 
 Klaudija Sakevičiūtė veržiasi pro varžovę.<br>A.Didžgalvio nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 27, 2019, 6:40 AM, atnaujinta Jan 27, 2019, 6:46 AM

Vilnietės šeštadienį įveikė Ukmergės „Vilkmergę“ rezultatu 86:76 ir kiek pataisė nuotaiką po kelių ne itin sėkmingų rungtynių.

Sostinės krepšininkės prieš tai turėjo pripažinti Amsterdamo „Angels“ (Nyderlandai) ir Talino „Ulikool“ (Estija) komandų pranašumą, o „Šiaulių-Universiteto“ ekipą palaužė tik pačioje rungtynių pabaigoje.

„Tikslaus paaiškinimo neturiu“, – apie gana nesėkmingą atkarpą sakė „Kibirkšties“ komandos vidurio puolėja Livija Sakevičiūtė. – Galima rasti įvairių priežasčių, tačiau tikiu, kad viskas greitu metu susitvarkys. Svarbiausia, kad komanda išlieka vieninga, nes žinome, kad tik bendromis jėgomis galime ir turime įveikti iškilusius sunkumus.“

„Kibirkšties“ komanda dabar jau laukia Karalienės taurės finalo, kuriame vasario 16-ąją dieną Vilniuje varžysis su Kauno „Aisčių-LSMU“ ekipa.

„Labai laukiame šio renginio. Tikiuosi, kad ne tik mes, o ir mūsų aistruoliai“, – sakė L.Sakevičiūtė. – Jų palaikymas mums labai svarbus kiekvienose rungtynėse, o finalo – ypatingai. Juk svarbu turėti ir jausti šeštąjį žaidėją.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.