EUROLYGA 2023

„Ryto“ sirgaliai tik per plauką išvengė baisios tragedijos

Ištikimiausiems Vilniaus „Ryto“ sirgaliams, organizuoto palaikymo grupuotės „B tribūna“ nariams, kelionė į Valensiją palaikyti savo mylimos komandos vos nesibaigė tragiškai.

 Lrytas.lt montažas
 Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-04 12:45, atnaujinta 2019-03-04 15:10

„B tribūna“ feisbuke rašo, jog šeši vaikinai pradėjo kelionę į Ispaniją, kur „Rytas“ antradienį žais Europos taurės ketvirtfinalio rungtynes su „Valencia“.

Tačiau keliaujant į Varšuvos oro uostą, iš kurio jie turėjo skristi į Valensijos miestą, netoli Lenkijos sienos automobilį sumėtė, vairuotojas jo nesuvaldė ir transporto priemonė kelis kartus vertėsi.

Laimei, nė vienas iš keleivių nenukentėjo, nors vienai ar kitai detalei pasisukus kitu kampu, tokia avarija gali baigtis net žūtimi.

Tiesa, net ir tokia nelaimė „B tribūnos“ nariams nesutrukdė siekti savo tikslo. Kaip teigia sirgaliai, jie, įdėję dideles pastangas, sunkiai, tačiau rado kitų būdų, kaip nusigauti į Ispaniją, ir savo mylimą komandą labai svarbioje kovoje vis tiek palaikys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.