EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ sėkme netikėjęs „Bayern“ treneris pažėrė pagyrų kauniečiams

Dar prieš tris savaites iš 49-erių Miuncheno „Bayern“ klubo stratego Dejano Radonjičiaus lūpų nuskambėjo nusistebėjimas, kad Kauno „Žalgiris“ dar turi šansų patekti į kitą etapą.

 D.Radonjičius pagyrė žalgiriečius.<br> Imagosport/Scanpix nuotr.
 D.Radonjičius pagyrė žalgiriečius.<br> Imagosport/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2019, 11:19 AM, atnaujinta Apr 6, 2019, 11:24 AM

„Nemanau, kad tai yra realu“, – linkėdamas sėkmės, tačiau nė nenutuokdamas, kad „Žalgiris“ pagaus tokią žaidimo bangą teigė jis.

O žalgiriečiai galvojo visai kitaip. Miuncheno ekipa buvo antroji kuri krito prieš Kauno ekipą šešių rungtynių serijoje, o įspūdingai reguliarųjį sezoną pabaigę Lietuvos čempionai įšoko į atkrintamųjų traukinį, nes užėmė aštuntąją vietą reguliariajame sezone.

Kai „Bayern“ klubas paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse 84:77 nugalėjo Las Palmo „Gran Canaria“, D.Radonjičiui po rungtynių buvo priminti žodžiai, kuriuos jis išsakė Kaune. Ir strategui teko pagirti kauniečius.

„Žalgiris“ turėjo sudėtingą tvarkaraštį, bet laimėjo savo rungtynes. Jie laimėjo Pirėjuje prieš „Olympiakos“, laimėjo Tel Avive prieš „Maccabi“ ir galiausiai Madride prieš „Real“. Didžiulė pagarba ir sveikinimai jiems patekus į ketvirtfinalį“, – kalbėjo D.Radonjičius.

„Bayern“ taip pat ilgai kovojo dėl atkrintamųjų, bet su keturiolika pergalių galiausiai liko vienuolikti.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.