EUROLYGA 2023

„Chimki“ triumfas išaugo į konfliktą: „Uniks“ legionierius kumščiu mosavo latviui J. Timmai

Rimo Kurtinaičio treniruojamas Maskvos „Chimki“ pateko į VTB Vieningos lygos finalą ir tuo pačiu užsitikrino vietą Eurolygoje. Tačiau lemiama pusfinalio dvikova neapsiėjo be konflikto.

 Po "Chimki" triumfo kilo konfliktas.<br> lrytas.lt
 Po "Chimki" triumfo kilo konfliktas.<br> lrytas.lt
 Po "Chimki" triumfo kilo konfliktas.<br> youtube nuotr.
 Po "Chimki" triumfo kilo konfliktas.<br> youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 30, 2019, 7:53 AM, atnaujinta May 30, 2019, 9:00 AM

Ketvirtose pusfinalio serijos rungtynėse Maskvos srities „Chimki“ 92:91 (23:27, 21:22, 23:18, 25:24) nugalėjo Kazanės „Uniks“ krepšininkus.

Visgi po rungtynių latvis Janis Timma ir „Uniks“ legionierius Melvinas Ejimas puolė aiškintis santykius arenos koridoriuose. 

Pasklido vaizdo įrašas, kuriame matomas būrys abiejų klubų atstovų, o jų epicentre J.Timma ir „Uniks“ krepšininkas. Skelbiama, kad M.Ejimas latvio laukė prie „Chimki“ komandos rūbinės, tačiau jo norą santykius aiškintis kumščiais sužlugdė agresyviai nusiteikę „Chimki“ atstovai.

„Tai buvo žaidybinės situacijos, – po dvikovos apie konflikto pradžią kalbėjo J.Timma. – Mes tiesiog ne iki galo vienas kitą supratome. Jam neturiu jokių klausimų. Kas buvo, tas buvo.“

Situacija nurimo, kuomet latvis nusprendė nebesivelti į žodžių karą su kanadiečiu ir pasuko link komandos rūbinės švęsti pergalės.

J.Timma buvo vienas naudingiausių ekipos žaidėjų pelnęs 24 taškus (4/6 trit., 8/8 baud.), išprovokavęs 7 varžovų pražangas ir surinkęs 23 efektyvumo balus.

„Chimki“ pateko į VTB lygos finąlą ir jame kovos prieš Maskvos CSKA krepšininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.