EUROLYGA 2023

Lietuvos krepšininkus Kinijos Donguane pasitiko Kevinas Pangosas

Lietuvos krepšinio rinktinė trečiadienį pasiekė pasaulio čempionato miestą, kuriame sužais pirmuosius tris mačus – Donguaną. Susikrovę daiktus po skrydžio lietuviai atvyko į pirmenybių viešbutį, kuriame gyvens iki rugsėjo 6 dienos, kai baigsis H grupės kovos.

 Lietuvos krepšininkai jau atskrido į Kiniją<br> youtube/krepsinionamai.lt
 Lietuvos krepšininkai jau atskrido į Kiniją<br> youtube/krepsinionamai.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2019, 11:27 AM, atnaujinta Aug 28, 2019, 5:25 PM

Vos tik įžengus į viešbutį, mūsų šalies ekipą pasitiko buvęs žalgirietis Kanados nacionalinės ekipos žaidėja Kevinas Pangosas, kuris pasikalbėjo ne tik su Renaldu Seibučiu, tačiau linksmai sveikinosi ir su Domantu Saboniu.

K.Pangosas su D.Saboniu yra geri bičiuliai. Lietuvis praėjusią vasarą dalyvavo kanadiečio vestuvėse bei buvo vienas iš jaunikio pabrolių.

Kanadiečiai jau yra įsikūrę viešbutyje, tad NBA žaidžiantys D.Sabonis ir Jonas Valančiūnas foje šnekučiavosi su šios šalies ekipos žaidėjais.

Lietuvos krepšinio rinktinė atvyko į didžiausią pasaulyje aglomeraciją – Perlų upės deltą, kurioje gyvena beveik 70 milijonų gyventojų. 2019 metų pasaulio krepšinio čempionato burtai lėmė, kad Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pirmenybes pradės H grupėje kartu su Australijos, Kanados ir Senegalo rinktinėmis.

Ši grupė rungtyniaus Donguane – daugeliui lietuvių turbūt negirdėtame 8,2 mln. gyventojų turinčiame mieste, esančiame Kinijos pietuose, Guangdongo provincijoje.

Lietuviai rugsėjo 1-ąją žais su Senegalu, 3-iąją – su Kanada, o 5-ąją – su Australija.

Laiko skirtumas su mūsų šalimi – 5 valandos, tad lietuviai visus savo mačus žais 14 val. 30 min. Jeigu Lietuvos rinktinė prasibraus į antrąjį etapą, ji rungtyniaus J grupėje Nandzinge kartu su dviem geriausiomis G grupės komandomis.

Jei lietuviai pasirodys nevykusiai ir savo grupėje liks treti ar ketvirti, tuomet skris į Šanchajų ir su kitomis šešiolika rinktinių grumsis dėl 17-32 vietų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.