EUROLYGA 2023

„Ryto“ sezono narystėms įsigyti – dar kiek daugiau nei dvi savaitės

Vilniaus „Ryto“ krepšinio klubo 2019-2020 m. sezono narystes komandos sirgaliai galės įsigyti iki pirmojo oficialaus komandos mačo – rugsėjo 21 d. vyksiančio LKL susitikimo su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“.

"Ryto" klubo sezonas startuos rugsėjo 21-ąją<br>G.Bitvinsko nuotr.
"Ryto" klubo sezonas startuos rugsėjo 21-ąją<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2019, 11:48 AM

„Paskutinių metų patirtis ir statistika rodo, kad turime maždaug 3000 pačių ištikimiausių sirgalių, kurie kasmet įsigyja ar atsinaujina mūsų narystes. Šiuo metu esame pardavę jau maždaug 80 procentų viso suplanuoto narysčių kiekio“, – sakė Vilniaus „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis.

„Ryto“ sezono narystė, kurios kaina prasideda nuo 59 eurų, sirgaliams leis apsilankyti ne mažiau nei 30 komandos rungtynių Europos taurėje, Lietuvos krepšinio lygoje, Karaliaus Mindaugo taurėje.

„Tai yra akivaizdus taupymas sirgaliams. Įsigijus pigiausią narystę vidutinė vieno apsilankymo varžybose kaina nesieks ir 2 eurų. Be to, sirgaliams siūlysime ir įvairias klubo partnerių nuolaidas“, – teigė R. Jarutis.

Šiemet 55 metų sukaktį minintis Vilniaus klubas naująjį sezoną pasitinka bei sirgalius į arenas kviečia ir nauja įvaizdine kampanija „7 priežastys sirgti už „Rytą“, kuri sukurta bendradarbiaujant su reklamos kūrybininku Kęstu Nevera.

„Sakoma, kad Vilnius įsikūręs ant 7 kalvų. Būtent todėl mes išskyrėme 7 priežastis sirgti už mūsų komandą. Kiekviena iš jų – savotiška mini istorija, skirta labai konkrečiam klubo, jo dabarties, ateities ir praeities aspektui. Norime priminti sirgaliams žaidėjus ir trenerius, kurie kūrė Vilniaus krepšinio istoriją, taip pat kalbėsime apie tuos, kurie Vilniuje pradeda savo kelią į didįjį krepšinį“, – pasakojo R. Jarutis.

Istoriją „7 priežastys sirgti už „Rytą“ klubas iki sezono pradžios ir viso sezono metu papasakos socialiniuose tinkluose, komandos interneto svetainėje, miesto lauko reklamos ekranuose.

„Klubas išgyvena permainingą etapą, atnaujiname ir atjauniname jį. Šiemet komandoje, greta jau patyrusių Lietuvos krepšininkų ir kelių legionierių, matysime ir nemažai Vilniuje augusio jaunimo. Todėl sirgalių parama visose sezono varžybose mums bus labai reikalinga. Tokia kampanija ir yra būdas didinti mūsų sirgalių armiją ir jos lojalumą“, – aiškina klubo vadovas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.