EUROLYGA 2023

Tarp laukiamiausių Eurolygos debiutantų – „Žalgirio“ pirkinys, R. Giedraitis ir R. Kurtinaičio auklėtinis

Eurolygos sezonas nenumaldomai artėja, o šiame sezone varžysis 18-a komandų. Padidėjęs turnyro dalyvių skaičius reiškia, kad jame žais dar daugiau žaidėjų, o kai kuriems tai bus debiutas stipriausioje Europos krepšinio lygoje.

 Eurolygoje debiutuos nemažai aukšto lygio naujokų.<br> Lrytas.lt montažas
 Eurolygoje debiutuos nemažai aukšto lygio naujokų.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 16, 2019, 9:45 PM, atnaujinta Sep 16, 2019, 9:48 PM

Oficialus lygos tinklalapis pateikė geriausių žaidėjų dešimtuką, kurie pirmą kartą žais Eurolygoje.

Tarp jų 9-oji vieta atiteko šį sezoną iš NBA lygos į Maskvos srities „Chimki“ persikėlusiam Jonui Jerebko. Daugiau nei 10-metį už Atlanto praleidęs švedas tapo rimtu pasistiprinimu Rimo Kurtinaičio vadovaujamoje komandoje.

6-a vieta buvo skirta Lietuvos rinktinės puolėjui Rokui Giedraičiui. Berlynos ALBA klube žaidžiančiam lietuviui tai bus puiki proga kilti į dar aukštesnį lygį.

5-as sąraše rikiuojasi naujas Kauno „Žalgirio“ pirkinys Nigelas Hayesas. Amerikietis praėjusiame sezone žaidė Stambulo „Galatasaray“ klube, o dabar klausysis Šarūno Jasikevičiaus nurodymų.

Be minėtų žaidėjų į 10-uką pateko Amine'as Noua (Vilerbano ASVEL), Shelvinas Mackas (Milano „Olimpia“), Quincy Acy (Tel Avivo „Maccabi“), Kosta Koufas (Maskvos CSKA), Gregas Monroe (Miuncheno „Bayern“), Luke'as Sikma (Berlyno ALBA) ir Jimmeris Fredette'as (Atėnų „Panathinaikos“).

Eurolygos sezonas startuos spalio 3 dieną, o Kauno „Žalgiris“ pirmąsias rungtynes žais spalio 4 dieną namuose su Vitorijos „Baskonia“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.