EUROLYGA 2023

J. Jankevičius į šuns dienas išdėjo „Ryto“ sprendimą dėl Šaro: „Toks ėjimas buvo idiotiškas“

„Sprendimas priimtas po praėjusio sezono. Vasaros metu jis buvo nukabintas. Turime aktyvius sirgalius, didelę bendruomenę, jie ilgai uždavinėjo klausimus ir mums jų nuomonė yra labai svarbi“, – taip lrytas.lt portalui teigė „Ryto“ komandos direktorius Rolandas Jarutis apie daug diskusijų viešoje erdvėje sukėlusį sprendimą.

J.Jankevičius pažėrė kritikos dėl sostinės komandos sprendimo.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
J.Jankevičius pažėrė kritikos dėl sostinės komandos sprendimo.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
 Š.Jasikevičiaus atvaizdas buvo nukabintas iš arenos palubių.<br>Lrytas.lt montažas
 Š.Jasikevičiaus atvaizdas buvo nukabintas iš arenos palubių.<br>Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 5, 2019, 9:16 AM, atnaujinta Oct 5, 2019, 9:20 AM

„Jeep“ arenose palubėse sirgaliai daugiau neišvys Šarūno Jasikevičiaus atvaizdo. Sirgalių prašymu Šaro portretas vasarą buvo nukabintas, o socialinio tinklo grupėje „Baudos aikštelė“ buvo paviešinta nuotrauka, kurioje matomas 22-uoju numeriu vilkinčio dabartinio Kauno „Žalgirio“ trenerio nukabintas atvaizdas.

Š.Jasikevičius sostinės komandoje per savo karjerą žaidė du kartus – 1998-1999 metų sezone bei 2010 metais.

„Aš asmeniškai laikau Š.Jasikevičių geriausių visų laikų Lietuvos įžaidėju ir vienu iš geriausių Europoje. Mūsų santykiai vadovų lygmenyje yra puikūs su „Žalgiriu“ ir aš tikrai nenoriu eskaluoti jokių konfliktų“, – apie sprendimą pasakojo „Ryto“ komandos direktorius.

„Jeep“ arenos palubėse liko kaboti Rimo Kurtinaičio, Jono Valančiūno, Arvydo Macijausko, Andriaus Šležo, Ramūno Šiškausko, Roberto Javtoko, Chucko Eidsono nuotraukos.

Tačiau toks sprendimas užkliuvo žinomam asmeniui Justinui Jankevičiui, kuris viešai ne kartą rodė palaikymą sostinės komandai. Apie šią situaciją jis kalbėjosi LRT radijo laidoje „Penktadienio pokalbiai“ su Martynu Starkumi.

„Tokie kieti vyrai, ultros, bet staiga susopo širdutę. Suprantu, kad „Ryto“ komanda su Š.Jasikevičiusmi nieko nelaimėjo, bet jei jau užkabinai, tai negi pritrūko vietos palubėse? Man atrodo, kad mes turėtume didžiuotis, jog klube žaidė Šaras, o vėliau tapo legenda. Aš manau taip – „Rytas“ Kauno „Žalgiriui“ davė Š.Jasikevičių. Mes taip parodome, kad Š.Jasikevičius iš pradžių buvo mūsų.

B tribūna“ turi teisę skanduoti ką jie nori, bet kai jie spaudžia klubą daryti idiotiškus sprendimus. Nesakau, kad jie yra idiotai, bet manau, kad toks ėjimas buvo idiotiškas. Klubo vietoje būčiau pasakęs, kad nukėlė nuvalyti ir pakabinsime atgal“, – kalbėjo J.Jankevičius.

Tačiau su tokiais humoristo žodžiais nesutiko pati „B tribūna“, kuri išplatino socialiniame tinkle savo versiją.

„Konkrečiai apie Š.Jasikevičių. Prieš sezoną buvusiame susitikime su klubu diskutavom apie daug dalykų, viena iš temų buvo klubo praeityje norėtas įgyvendinti projektas – kokio nors legendinio žaidėjo marškinėlių pakėlimas į „Siemens“ arenos palubes.

Tuo pačiu užsiminėm, kad koks S.Babrauskas, A.Jomantas ar M.Lukauskis yra daug didesnės „Ryto“ legendos nei Š.Jasikevičius, bekabantis mūsų arenoje. Tiek kalbos ir tebuvo šia tema.

Visas šitas Jasikevičiaus burbulas dabar užsuktas tik dėl milžiniško trenerio populiarumo ir įtakos. Pro akis praleidžiama reali situacija ir pasiduodama emocijoms. Nors tai nestebina.

Stebina, kai tokius dalykus viešai pasako Jankevičius. Kadangi jis lankosi arenoje, tai „B Tribūnos“ žmonėms dabar turėtų būti truputi keista su juo prasilenkti.

Tuo pačiu keistas toks ironiškas M.Echodo paminėjimas, skambantis lyg žeminimas. Būtų normalu išgirst bent atsiprašymą, nes šitas ultrų ir „B Tribūnos“ įkišimas buvo totaliai ne laiku ir be priežasties, ir tik dar labiau paskatina nepagrįstas, kvailas kalbas, – rašoma pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.