EUROLYGA 2023

Kęstutis Kemzūra į „Olympiakos“ klubą pasikvietė dar vieną naujoką – patyrusį įžaidėją

Pirėjo „Olympiakos“ savininkai atsižvelgė į trenerio Kęstučio Kemzūros prašymą stiprinti komandą – šeštadienį paskelbta, kad į Graikijos klubą taip pat atvyks ir 34-erių įžaidėjas Tayloras Rochestie. Kiek anksčiau sutarta su 29-erių puolėju Willie Reedu.

 T.Rochestie yra sužaidęs Eurolygoje 75 rungtynes.<br> Scanpix nuotr.
 T.Rochestie yra sužaidęs Eurolygoje 75 rungtynes.<br> Scanpix nuotr.
 T.Rochestie atvyksta į Pirėjo klubą.
 T.Rochestie atvyksta į Pirėjo klubą.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 26, 2019, 4:20 PM, atnaujinta Oct 26, 2019, 4:26 PM

Tik Eurolygoje rungtyniaujantis „Olympiakos“ priverstas stiprintis, nes iš pirmųjų ketverių sezono rungtynių laimėjo vos vienas ir užima 14-ąją vietą. Po pirmojo turo pasitraukusį trenerį Davidą Blattą iki sezono pabaigos pakeitęs K.Kemzūra debiutavo pergale, bet pastarąsias dvejas rungtynes pralaimėjo.

T.Rochestie turi ir Juodkalnijos pilietybę, atstovavo šiai šaliai 2013 ir 2015 m. Europos čempionato atrankos varžybose.

Eurolygoje gynėjas yra sužaidęs 75 rungtynes vilkėdamas Vitorijos „Laboral Kutxa“, Sienos „Montepaschi“, Žemutinio Naugardo „Nizhny Novgorod“, Tel Avivo „Maccabi“ ir Belgrado „Crvena zvezda“ marškinėlius.

Praėjusį sezoną T.Rochestie rungtyniavo Kinijos lygos klube Tianjino „Gold Lions“, o šiam buvo pasirašęs sutartį su Anhui „Dragons“, bet susiviliojo grįžti į Eurolygą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.