EUROLYGA 2023

Po skaudaus pralaimėjimo – K. Kemzūros kritika žaidėjams ir perspėjimas M. Kuzminskui

„Nelinksma, bet turime laikyti iškeltas galvas“, – po dar vieno pralaimėjimo Eurolygoje kalbėjo Pirėjo „Olympiakos“ treneris Kęstutis Kemzūra.

Kęstutis Kemzūra pataria Mindaugui Kuzminskui.<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
Kęstutis Kemzūra pataria Mindaugui Kuzminskui.<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2019, 7:57 AM, atnaujinta Nov 8, 2019, 8:13 AM

Lietuvio ir jo asistento Donaldo Kairio diriguojamas Pirėjo „Olympiakos“ patyrė dar vieną antausį – ketvirtadienį namuose pralaimėjo Stambulo „Anadolu Efes“ klubui 67:86 (24:21, 11:32, 23:14, 9:19).

Pirėjo ekipa į duobę krito antrajame kėlinyje, kurį pralaimėjo 11:32.

Antroje rungtynių dalyje šeimininkai dar bandė kabintis į rungtynes, sumažino skirtumą iki vienženklio deficito, tačiau pavyti svečių taip ir nesugebėjo.

„Sveikinimai „Anafolu Efes“ komandai. Jie žaidė gerą krepšinį ir neleido mums lengvai dalintis kamuoliu, žaisti mums pagal planą. Didžiausias bėda – antrasis kėlinys. Padarėme 11 klaidų pirmoje dalyje ir nepakankamai kovojome, nesinaudojome pražangomis, nedarėme to, ką kalbėjo prieš rungtynes.

Vienintelis pozityvus dalykas, tai kad antroje pusėje pavyko priartėti iki 6 taškų. Varžovai turi Vasilije Micičių ir Shane'ą Larkiną, kurie sukūrė didžiąją dalį jų taškų“, – kalbėjo K.Kemzūra.

Tai buvo jau penktasis K.Kemzūros auklėtinių pralaimėjimas Eurolygoje. Po septynių turų „Olympiakos“ sąskaitoje yra dvi pergalės. Įdomu, kad aikštėje nepasirodė Mindaugas Kuzminskas, nors lietuvis buvo registruotas mačui. Praėjusią savaitę pasirodė gandų, kad lietuvis gali palikti klubą.

„Mūsų naujokams reikia laiko, tačiau viskas ne apie tai, kas žaidžia, bet apie tai, kaip žaidžiame“, – nieko gero nežadančius žodžius M.Kuzminskui po rungtynių ištarė K.Kemzūra.

Lietuvos rinktinės krepšininkas Pirėjo komandoje kol kas yra tarsi šešėlis ir Eurolygoje per rungtynes aikštėje vidutiniškai praleidžia 12 minučių, pelno 5,8 taško ir renka 4,5 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.