EUROLYGA 2023

R. Kurtinaičio „Chimki“ turėjo bėdų su VTB autsaideriais: „Įsivaizdavau pergalę kitaip“

Rimo Kurtinaičio vedama Maskvos srities „Chimki“ ekipa pradėjo buksuoti. Po dviejų iš eilės nesėkmių Eurolygoje, kai Ispanijoje buvo nusileista Madrido „Real“ ir „Valencia“ klubams, sekmadienį rusai vos ne vos susitvarkė su Jungtinės lygos (VTB) autsaideriais. „Chimki“ (8/0) namie 77:73 (21:19, 23:17, 21:19, 12:18) vis dėlto palaužė Minsko „Cmoki“ (0/7) klubą ir išlieka vienintele VTB komanda, kuri neturi pralaimėjimų.

R.Kurtinaitis<br>V.Stacevičiaus nuotr.
R.Kurtinaitis<br>V.Stacevičiaus nuotr.
Rimas Kurtinaitis.<br>Twitter nuotr.
Rimas Kurtinaitis.<br>Twitter nuotr.
Rimas Kurtinaitis duoda nurodymus auklėtiniams.<br>Imago/Scanpix nuotr.
Rimas Kurtinaitis duoda nurodymus auklėtiniams.<br>Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 24, 2019, 4:48 PM

Nors baltarusiai ir pabandė ketvirtame kėlinyje perlaužti įvykių eigą – priartėjo iki 61:65, maskviečiai taikliai metė baudas ir neleido įvykti sensacijai.

„Pergalė yra pergalė. Aš kiek kitaip ją įsivaizdavau, tačiau žinojau, kad „Cmoki“ yra gera komanda. Jai tik dažniausiai nesiseka dvikovų pabaigoje.

Tas pats atsitiko ir su mumis. Iš esmės džiaugiuosi, kad laimėjome, bet kalbant apie kokybę, mačas galėjo būti ir geresnis.

Ekipai neužtenka atsarginių žaidėjų indelio į pergalę – šįkart tik Sergejus Monia, pakilęs nuo suolo, padarė savo darbą“, – aiškino R.Kurtinatis.

Po 17 taškų nugalėtojams Anthony Gillas (10 atk. kam.) ir Sergejus Monia, 9 – Devinas Bookeris, po 8 – Viačeslavas Zaicevas, Dairis Bertanis ir Jeremy Evansas.

„Cmoki“ gertose išsiskyrė 20 taškų surinkęs Aleksandras Gavrilovičius, 18 pridėjo Branko Mirkovičius, 10 – Maksimas Salašas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.