EUROLYGA 2023

Po skaudaus pralaimėjimo – K. Kemzūros keiksmai dėl baudų metimų: „Tai mus pražudė“

„Nepataikyti baudų metimai mus pražudė, ypač rungtynių pabaigoje jie mus skandino“, – po Graikijos milžinų dvikovos Eurolygoje kalbėjo Pirėjo „Olympiakos“ treneris Kęstutis Kemzūra.

K.Kemzūra atskleidė, kas pražudė jo komanda Graikijos milžinų kovoje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Kemzūra atskleidė, kas pražudė jo komanda Graikijos milžinų kovoje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Kemzūra atskleidė, kas pražudė jo komanda Graikijos milžinų kovoje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Kemzūra atskleidė, kas pražudė jo komanda Graikijos milžinų kovoje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-12-07 08:35, atnaujinta 2019-12-07 09:53

Jo auklėtiniams nesėkmingai susiklostė graikiškas derbis Eurolygoje. „Olympiakos“ penktadienį per pratęsimą 93:99 (17:18, 22:28, 22:17, 25:23, 7:13) pralaimėjo Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkams.

Lietuvio treniruojamą klubą pražudė 41 tašką įmetęs Tyrese'as Rice'as. Gynėjas per 30 minučių pataikė 5 dvitaškius iš 7, 8 tritaškius iš 16 bei visas 7 baudas. Jis taip pat surinko 33 naudingumo balus. T.Rice'ui tai buvo rezultatyviausios karjeros rungtynės Eurolygoje.

„Mes jo nesustabdėme ir T.Rice'as sužaidė puikias rungtynes. Aš, kaip treneris, neatlikau gero darbo ieškodamas būdų jį sustabdyti“, – apie siautėjusį „Panathinaikos“ krepšininką sakė K.Kemzūra.

Ketvirtojo kėlinio pabaigoje „Panathinaikos“ išsigelbėjo, kuomet Georgios Papagiannis pataikė dvitaškį ir išlygino rezultatą 86:86. Pratęsime Ricko Pitino auklėtiniai truktelėjo antroje pusėje po keturių T.Rice'o taškų iš eilės ir laimėjo rungtynes.

Beje, šiose rungtynėse OAKA arenoje apsilankė net 17396 sirgaliai.

„Tai buvo geros rungtynės, mes turėjome savo progų laimėti. Jei pasižiūrėsime tik į statistiką, tai laimėjome kovą po krepšiu, metėme daugiau baudos metimų, taikliau atakavome iš trijų taškų zonos, geriau dalinomės kamuoliu, bet nepataikyti baudų metimų mus pražudė.

Leidome „Panathinaikos“ komandai pelnyti per daug taškų nesurinkus pražangų limito. Bet tobulų rungtynių nebūna niekada. Daugiau ar mažiau, mes esame ten, kuri ir norėjome būti. Tačiau keletas atakų rungtynių pabaigoje buvo atlikta iš mūsų pusės neteisingai“, – po rungtynių teigė K.Kemzūra.

Po šio pralaimėjimo „Olympiakos“ su penkiomis pergalėmis ir septyniais pralaimėjimais lieka devintoje turnyro lentelės vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.