EUROLYGA 2023

„Lietkabelis“ ieškos beždžionių mėgdžiotojų

Panevėžio „Lietkabelio“ klubas, reaguodamas į Sasario „Dinamo“ krepšininko Michele Vitali įrašą, smerkia bet kokios išraiškos rasizmą.

 „Lietkabelis“ smerkia bet kokius rasistinius išpuolius<br>G.Šiupario nuotr.
 „Lietkabelis“ smerkia bet kokius rasistinius išpuolius<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2019, 12:20 PM, atnaujinta Dec 11, 2019, 3:43 PM

Po antradienio FIBA Čempionų lygos rungtynių „Dinamo“ žaidėjas rašė: „Gėda klausyti, kai žmonės imituoja beždžionių staugimą tik dėl to, kad jo kitokia odos spalva. Tai yra nepriimtina! Tokie žmonės gyvenime nieko nenusipelno.“

„Mes smerkiame bet kokius rasistinius išpuolius. Klubas dės visas pastangas, kad varžovų komandos žaidėjus galimai įžeidinėję asmenys būtų kaip įmanoma greičiau nustatyti ir pasitvirtinus įtarimams, šiems asmenims būtų pritaikomos sankcijos, įskaitant draudimą lankytis „Lietkabelio“ namų rungtynėse. Mes vertiname visus sirgalius, kurie karštai palaiko savo komandą, bet smerkiame oponentų užgauliojimą“, – sakė „Lietkabelio“ direktorius Martynas Purlys.

Pasklidus informacijai žiniasklaidoje, „Lietkabelis“ nedelsiant susisiekė su „Dinamo“ atstovais ir šie pateikė daugiau detalių. Klubas, bendradarbiaudamas su „Cido“ arena, peržiūrės vaizdo kamerų įrašus ir bandys nustatyti galimai nusižengusius asmenis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.