EUROLYGA 2023

Mindaugas Kuzminskas net ir sirgdamas tempė „Lokomotiv“ į žūtbūtinę pergalę Europos taurėje

Svarbų pergalę Europos taurės B grupėje, kurioje žaidžia ir Vilniaus „Rytas“, pasiekė lietuviškasis Krasnodaro „Lokomotiv“ (4/5) klubas, savo žiūrovų akivaizdoje 83:76 (27:19, 18:21, 22:26, 16:10) susitvarkęs su Belgrado „Partizan“ (6/3).

M.Kuzminskas bando įrodyti savo vertę Krasnodaro „Lokomotiv“ klube.<br>„Zaragozabasket.com“ nuotr.
M.Kuzminskas bando įrodyti savo vertę Krasnodaro „Lokomotiv“ klube.<br>„Zaragozabasket.com“ nuotr.
M.Kuzminskas bando įrodyti savo vertę Krasnodaro „Lokomotiv“ klube.<br>Twitter nuotr.
M.Kuzminskas bando įrodyti savo vertę Krasnodaro „Lokomotiv“ klube.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 11, 2019, 9:17 PM, atnaujinta Dec 11, 2019, 11:01 PM

Įspūdingą pasirodymą surengė M.Kuzminskas. Nors puolėjas žaidė stipriai karščiuodamas, tai nesutrukdė jam būti rezultatyviausiu Krasnodaro ekipos ir rungtynių žaidėju.

M.Kuzminskas per 31 minutę įmetė 17 taškų (4/7 dvitaškių, 2/4 tritaškių, 3/4 baudų), atkovojo 2 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 4 pražangas, 4 sykius prasižengė, užsidirbo 1 bloką ir surinko 15 naudingumo balų. Tai buvo rezultatyviausias jo mačas Europos taurėje.

„Geriausias dalykas tas, kad laimėjome. Bet vis dar manau, kad turime labai daug potencialo, kurio neparodėme su „Partizan“. Žaidžiame per daug banguotai ir bandysime tai tvarkyti. Turime ruoštis kitam mačui. Nėra laiko švęsti, nes turime laimėti dar vieną mačą“, – po dvikovos kalbėjo M.Kuzminskas.

M.Kalnietis per 30 minučių surinko 5 taškus (1/5 dvitaškių, 1/3 tritaškių), atliko 9 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 3 ir perėmė 2 kamuolius, kartą kamuolį prarado, užsidirbo 1 bloką, išprovokavo pražangą ir užfiksavo 12 balų naudingumą.

Nugalėtojams 16 taškų surinko Willas Cummingsas, 15 – Dimitrijus Kulaginas, 10 – Johnny O‘Bryantas. Serbams 17 taškų pelnė Stefanas Birčevičius, po 12 – Torrianas Waldenas ir Nemanja Gordičius.

 

Tai buvo pirmasis mačas, kuriame komandai vadovavo į jos trenerio pareigas sugrįžęs Jevgenijus Pašutinas.

Toks rezultatas palengvino Lokomotiv“ galimybės prasibrauti į kitą varžybų etapą – „Top 16“. Paskutiniajame grupės susitikime rusams dabar užtenka minimaliu skirtumu įveikti Bursos „Tofas“ ir jie žengs tolyn.

Jei Krasnodaro atstovai pralaimės, tuomet turkai žengs toliau. „Ryto“ ekipa po pergalės antradienį prieš „Tofas“ jau užsitikrino vietą „Top 16“.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.